Cine este Dragoș Moldovan, marele câștigător al finalei sezonului 9 Vocea României

Daria Petrescu 21.12.2019, 00:20
Cine este Dragoș Moldovan, marele câștigător al finalei sezonului 9 Vocea României

Emoția a atins cote maxime la Vocea României, în marea finală de vineri seara, 20 decembrie. Sezonul 9 s-a încheiat în forță, după voturile acordate de public, celor patru concurenți.

Dragoș Moldovan, marele câștigător al finalei sezonului 9 Vocea României

Astfel că, vineri seara publicul și-a ales câștigătorul. Dragoș Moldovan a primit trofeul și a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro.

„Încă încerc să mă liniștesc și să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Am spus mereu că am venit la acest concurs fără așteptări, am vrut doar să cânt și să trăiesc momentele atunci, pe scenă. A fost un drum foarte fain și am cunoscut mulți oameni faini. Nu m-am gândit ce voi face cu banii, este o sumă mare, nu știu cum este să ai atât de mulți bani. Prefer momentan să spun că nu știu ce voi face cu ei. Le transmit oamenilor care m-au votat că le mulțumesc enorm”, a declarat Dragoș la finalul emisiunii.


În cea de-a doua semifinală, pe 14 decembrie, patru dintre concurenți au fost trimiși în marea finală. Prima din finaliștii la Vocea României 9 a fost Jasmina Răsădean, care face parte din echipa Irinei Rimes. Smiley l-a avut ca finalist pe Andi Țolea.

Al treilea finalist a fost Elena Bozian concurentă din echipa lui Horia Brenciu. Ultimul concurent calificat în finala Vocea României a fost Dragoș Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă.

Cine este Andi Țolea, finalist  la Vocea României

Andi Țolea a început cursurile de canto la 9 ani cu Silvia Dumitrescu, după ce a descoperit că are talent la karaoke, la mare, când a fost într-o vacanță cu familia.

Cântă și la chitară de la vârsta de 13 ani, când a început să ia lecții cu soțul Silviei Dumitrescu. Spune ca e de nivel mediu și îi place să reinterpreteze melodii cunoscute în stilul propriu.

Familia lui Andi Țolea nu este străină de domeniul muzical. Bunica lui cântă în corul bisericii, mama lui a făcut pian, iar tatăl chiar a avut o trupă în tinerețe.

Andi Țolea
Andi Țolea

Mama lui a murit în urma cu doi ani, după ce a luptat cu o formă de cancer care părea că a fost vindecată. A fost diagnosticată cu cancer, operată apoi la sân și după ce medicii i-au spus că e sănătoasă a renunțat și la tratament.

În 2010 doctorii i-au spus că a recidivat cancerul și mai are 6 luni de trăit.

A intrat în comă iar medicii le-au spus să se pregătească că nu va reuși să reziste. Au urmat însă 7 ani în care toată lumea a sperat la o minune.

Mama lui a trăit până în 2017, timp în care a ajuns la tratamente în America , apoi în Viena, însă fără a mai putea schimba ceva în starea ei de sănătate, potrivit Europafm.ro.

Cine este Dragoș Moldovan, finalist Vocea României, sezonul 9

Dragoș Moldovan este din Timișoara și a studiat la liceul de Muzică, iar acum este student la Facultatea de Muzică – unde studiază chitara.

A făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă de la început – după ce a întors 4 scaune și fiecare antrenor a luptat pentru a-l avea în echipă.

Bunicul său a cântat muzică de operă, în timp ce părinții lui nu au nicio legătură cu domeniul muzical. Tatăl este graphic designer iar mama lucrează la Poșta Română. Mai are doua surori mai mici, dar e singurul din familia sa cu o pasiune atât de puternică pentru muzică.

Dragoș Moldovan
Dragoș Moldovan

Dragoș Moldovan are și o poveste incredibilă de viață. După un accident rutier grav, în urma căruia a stat în comă două săptămâni, și-a revenit miraculos, luând prin surprindere și medicii.

Cazurile similare au șanse de recuperare de aproximativ 10%. Concurentul de la Vocea României Dragoș Moldovan a avut șansa să fie printre cei norocoși.

Cine este Elena Bozian

Elena Bozian este din Pitești și este inginer economist – specialist în documentație studii. Se ocupă de cataloagele de piese din service-uri și în prezent este angajată la Uzina Mioveni – Dacia. A terminat Politehnica- facultatea de Mecanică și Mecatronica – la profilul inginerie economică.

Elena Bozian
Elena Bozian

Mai are trei frați, dintre care doar unul inginer. Al doilea frate este recrutor, iar sora lucrează ca asistentă. Mama este infirmieră la spitalul din Pitești, iar tatăl este pensionar, după ce a facut infarct în urmă cu câteva luni luni.

Cine este Jasmina Răsădean, finalist Vocea României

Jasmina Răsădean are 17 ani, este din Arad și studiază la Colegiul de Artă din oraș.

Jasmina Răsădean
Jasmina Răsădean

A crescut cu muzica în casă pentru că se trage dintr-o familie de muzicieni. Bunica din partea mamei cântă muzică clasică iar tatăl sau natural este lăutar -fiind foarte priceput în mânuirea unui acordeon, potrivit Europafm.ro

A făcut inițial parte din echipa lui Tudor Chirilă după blinde-uri, însă în KOs a pierdut lupta în fața lui Bogdan Ghirău – iar Irina Rimes a salvat-o. În Confruntări a luptat contra unui alt concurent ”furat” de Irina de la Tudor – Mădălin, iar Jasmina Răsădean a câștigat, mergând în live-uri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI