Cine este viitorul soț al Cătălinei Ponor. A mai fost căsătorit în trecut cu o artistă celebră

Elena Avramescu 12.06.2022, 10:47
Cine este viitorul soț al Cătălinei Ponor. A mai fost căsătorit în trecut cu o artistă celebră

În urmă cu doi ani, fosta gimnastă Cătălina Ponor, în vârstă de 34 de ani, s-a logodit cu un cunoscut regizorul, însă nunta a fost amânată din cauza pandemiei. Dar fiindcă restricțiile au fost ridicate, cei doi îndrăgostiți au decis să facă pasul cel mare, care va avea loc chiar în această lună.

Cătălina Ponor se mărită luna aceasta cu alesul inimii ei

Cătălina Ponor urmează să facă pasul cel mare alături de Bogdan Jianu, în vârstă de 52 de ani, și deja au depus actele la Primăria Constanța, unde în următoarele săptămâni va avea loc cununia civilă. Cei doi au ales să amâne nunta pentru această vară pentru a putea organiza o petrecere fără restricții privind numărul de invitați. Fosta gimnastă și regizorul formează o relație încă din 2018.

În august 2020, Cătălina Ponor a anunțat că ea și Bogdan Jianu s-au logodit. Între actor și gimnastă este o diferență de vârstă de aproximativ 18 ani.

„Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! Am spus «da!» bărbatului alături de care vreau să-mi petrec toată viața! Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

Cătălina Ponor este, fără doar și poate, una dintre cele mai importante nume din istoria gimnasticii românești, care în 2017 a decis să pună punct unei cariere plină de succese.

Sportiva s-a născut la Constanța și a câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice, dar mai are trei medalii de argint și două de bronz la Campionate Mondiale și opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Europene.

Catalina ponor si Bogdan Jianu nu fac nunta nici anul acesta
Catalina Ponor si Bogdan Jianu se casatoresc

Motivul divorțului dintre Julia Chelaru și Bogdan Jianu

Julia Chelaru a fost căsătorită din 2007 până în 2016 cu Bogdan Jianu, bărbatul care acum este logodnicul gimnastei Cătălina Ponor. Atunci când a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a spus care au fost motivele separării de actor.

„Introvertirea și neasumarea unor lucruri. Au fost anumite chestii pe care nu le-am discutat sincer și asumat la momentul potrivit. E un bărbat frumos și foarte mișto, de altfel. Nu ajungeam poate aici, dacă eram mai sinceri. Nu ne-am asumat, n-am vorbit ce trebuia, a fost prea multă tăcere între noi. Eram doi Raci, fiecare aștepta să fie tras”, a spus Julia Chelaru în emisiunea de la Pro TV.

Atunci când a întrebată dacă mai țin legătura, Juli a spus următoarele „E și omul combina Noi ne-am despărțit plângând la notar. Am vorbit după despărțire. Mi-a urat tot ce se poate mai bine și eu lui, de altfel”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...