Cine este vedeta din România care visează în secret la Pepe. Dezvăluiri uluitoare ale Oanei Zăvoranu

Iancu Andreea 23.11.2020, 14:12
Cine este vedeta din România care visează în secret la Pepe. Dezvăluiri uluitoare ale Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu se dezminte și continuă seria de dezvăluiri uluitoare. Diva a vorbit recent despre vedeta din România care visează în secret la Pepe. Fosta soție artistului a criticat-o dur pe cea care și-a arătat aprecierea față de Pepe, în ciuda faptului că este o femeie măritată.

Vedeta care visează în secret la Pepe, demascată de Oana Zăvoranu

Frumoasa brunetă nu reușește să se țină departe de scandal și continuă dezvăluirile cu privire la fostul său soț, Pepe. Se pare că o vedetă din România ar visa în secret la artist, conform unei remarci din mediul online. Oana Zăvoranu a fost extrem de vigilentă și a observat că Oana Roman a postat un InstaStory cu o piesă de-a lui Pepe, alături de un mesaj plin de vorbe de apreciere.

„Mare talent! Și o minune de voce și de om. Tare mândră de el!”, a scris Oana pe Instagram.

În urma acestei remarci, Oana Zăvoranu a ținut să facă o precizare în ceea ce o privește pe soția lui Marius Elisei. Actrița a dezvăluit că Oanei Roman i-ar plăcea de mult vreme de Pepe, visând la o relație cu el.

„Și de ăsta e tare mândră… E… ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca „iubit” că de mult timp visează în secret la el… la el și el… NIMIC, BĂI NENE. (…) Dar tu… continuă să visezi… că visul moare ultimul. Nugget are alte „trebi”, măi”, a fost replica Oanei Zăvoranu pe Instagram.

Oana Roman și-a exprimat recent aprecierea pentru Pepe
Oana Roman și-a exprimat recent aprecierea pentru Pepe

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Oanei Roman

Din păcate pentru vedetă, acestea nu sunt primele vorbe prin care Zăvoranu o atacă pe Oana Roman. În urmă cu câteva zile, actrița scria o postare extrem de dură, în care o compara pe fiica lui Petre Roman cu Purcelușa Peppa, personajul de desene animate.

„A fost odata ca niciodata o ‘fetita’ cu mare pofta de mancare
Parintii credeau ca o sa ii treaca, dar pofta de mancare si apetitul pt scandal si mizerie a crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ ei
Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aiba de-a face cu ea ?
O cheama Onuca Pateut, dar mai nou raspunde la numele de Peppa Pig ?
Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc ??
Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o ?
In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost…
Acum Peppa e mandra nevoie mare ca cica a slabit vreo 89 de grame si vrea sa o vada lumea, desi cum spuneam lumea nu vrea sa o vada ?
Desi Peppa ?a slabit foarte putin , frustrarea, tupeul, rautatea si invidia nu au slabit deloc odata cu ea…si pentru ca nu e chemata pe nicaieri decat ca sa se faca misto de ea, acum doua zile ( cu toate ca a fost pusa sa manance de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi sa aiba dureri aprige de colon si ea si sotul), disperata sa apara a mers si a mai grohait putin de mine la un alt troglodit, ca altfel nici pulea nu o chema (nici macar trogloditu’) ?
Peppa nu fi trista, lasa ca astia de la tv vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul si te vor mai chema…
Intrebare…da’ cu sotu’ ce-ai avut?…el nu vrea sa manance tabasco si tot ce mananci tu Peppa dar nu poate sa iti reziste???
Apetitul tau de mancarica si scandal e de neoprit si ii e si lui fricuța saracul ca il mananci???…de aia vine cu tine
To be continued…
P.S. Ca mai grohai pe acasa de mine mi se rupe dar sa ai râtu’ mic card mai vine vorba de mine public nesimtita ce esti! Nu ma confunda pe mine cu alea de iti cumpara tie colanti de balena cu 14 lei…influencera’ p—ii ce mai esti si tu…dar lasa ca mai primesti de pomana vreo aparitie tv cu ocazia asta daca mai grohai de mine
Oana ♥️
Acesta este un PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE…”, este mesajul dur postat pe contul de Instagram al Oanei Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...