Cine este soția lui Uzzi de la BUG Mafia. Floriana l-a cumințit pe băiatul rău al anilor 90

Nicu Stan 07.05.2021, 09:33

Cine este soția lui Uzzi de la BUG Mafia. Floriana l-a cumințit pe băiatul rău al anilor 90. Tot ea l-a făcut pe acesta, de curând, tătic pentru prima dată.

Uzzi de la BUG Mafia a devenit tătic pentru prima dată. Cine este Floriana, frumoasa lui soție

S-a aflat cine este soția lui Uzzi de la BUG Mafia. Floriana l-a cumințit pe băiatul rău al anilor 90. De curând, Floriana l-a făcut pe Uzzi tătic pentru prima dată.

Uzzi, unul dintre cântăreții de la B.U.G Mafia, a devenit tătic pentru prima dată de curând. Iubita artistului, Floriana, a adus pe lume un copil perfect sănătos. Astfel, primele imagini cu băiatul de cartier, nou-născutul și soția au fost făcute publice.

Trupa BUG Mafia facea furori in anii 2000
Trupa BUG Mafia facea furori in anii 2000

Cum îl cheamă, de fapt, pe Uzzi

Alin Demeter, alias Uzzi, a devenit tătic pentru prima dată, artistul și soția sa fiind surprinși zilele trecute la o plimbare. Artistul a ieșit cu soția, bebelușul, dar și cu patrupedul familiei. Se pare că Uzzi se simte extrem de bine și și-a luat în serios rolul de tată.

Foarte discret când vine vorba de viața personală, Uzzi nu a dat niciun detaliu până acum despre fericitul eveniment, respectiv nașterea bebelușului. Chiar și așa, proaspeții părinți sunt extrem de fericiți de minunea apărută în viața lor și trăiesc din plin momentele frumoase.

Floriana l-a schimbat definitiv pe Uzzi

Chiar dacă a afișat, de-a lungul timpului, un aer de băiat rău, soția lui Uzzi, Floriana, a reușit să îl schimbe pe acesta în totalitate.

Astfel, în anul 2016, Uzzi și Floriana au ajuns la starea civilă unde au spus DA din tot sufletul. De mai bine de 10 ani de relație, cei doi au reușit să păstreze o legătură la fel la început, cel mai probabil și pentru faptul că iubita cântărețului se ține departe de lumina reflectoarelor.

Cine este, de fapt, Floriana, femeia care l-a făcut tătic pe Uzzi

Floriana nu vrea să se intersecteze cu lumea showbiz-ului. Floriana este instructor de înot pentru copii la o piscină din Capitală.  În anii 2000, trupa BUG MAfia frângeau inimile tuturor domnișoarelor și stârneau invidia tuturor băieților răi.

O generație întreagă încă mai sare, și în prezent, atunci când aude la radio sau pe internet una dintre piesele care i-au consacrat pe cei trei cântăreți. Se știe, Uzzi a avut, dintotdeauna, cel mai mare succes la reprezentantele sexului frumos, pe care le cucerea cu vocea sa gravă și impunătoare. Chiar și așa a fost ultimul care și-a întemeiat o familie, după Tataee și Caddy.

Urmăriți Impact.ro și pe