Cine este soţia lui Cristian Popescu Piedone. Puţini ştiu că Andra şi Cătălin Măruţă i-au năşit pe cei doi

Andra Daoud 12.05.2022, 18:56

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv. Edilul își va petrece următorii ani după gratii, departe de soție, de copii și de nepoți. Dacă pe Piedone îl știe toată lumea, femeia care i-a fost alături în ultimii mai bine de 30 de ani este o prezență extrem de discretă în spațiul public. În urmă cu câțiva ani, primarul și soția sa și-au reînnoit jurămintele, iar Andra și Cătălin Măruță le-au fost nași.

Cine este și cum arată soția lui Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5 are o relație specială cu soția sa, despre care a vorbit în repetate rânduri. Femeia care îi stă alături de mai bine de trei decenii se numește Iulia, iar edilul a spus la un moment dat despre ea că este „steaua lui polară”. De altfel, edilul nu ratează nicio ocazie de a-și declara dragostea față de cea care i-a fost alături la bine și la greu și care i-a dăruit doi copii.

”Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară! Îmi iubesc sotia, îmi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, mărturisea Piedone, în urmă cu ceva timp, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În anul 2012, Piedone și soția lui au sărbătorit nunta de argint și și-au reînnoit jurămintele la biserică. Cei doi i-au ales drept nași pe Andra și pe Cătălin Măruță.

„Îi voi jura credință veșnică soției. Noi unul fără altul nu cred că putem exista. Cred că în 25 de ani, să nu exagerez, nu cred că i-am spus de 10 ori ‘te iubesc’. Am preferat ea să simtă acest lucru.”, spunea primarul de la Sectorul 5, la vremea respectivă.

Cine este sotia lui Cristian Popescu Piedone. Putini stiu ca Andra si Catalin Maruta i-au nasit pe cei doi
Piedone si sotia lui, alaturi de nasii Andra si Maruta

Cristian Popescu Piedone și Iulia s-au căsătorit în 1988

Cel care a ocupat funcția de primar al Sectorului 5 și-a cunoscut soția înainte de 1990, pe vremea când ambii lucrau la un restaurant din Prahova. Cei doi s-au apropiat și au ajuns ca în 1988 să se căsătorească. Un an mai târziu s-a născut fiul lor, Vlad, iar ulterior și fiica lor.

Cătălin Măruță și Andra nu sunt doar nașii primarului, ci și ai lui Piedone Junior. Prezentatorul de la Pro TV și cântăreața l-au cununat religios pe fiul lui Piedone, atunci când acesta s-a căsătorit.

Joi, 12 mai, Curtea de Apel a dat sentința finală în cazul Colectiv, iar primarul Piedone s-a aflat printre inculpați. Edilul își va petrece următorii 4 ani după gratii. La închisoare vor merge și patronii clubului Colectiv, pirotehniștii și administratorul firmei de unde au fost luate artificiile care au provocat incendiul în urma căruia 65 de persoane și-au pierdut viața.

 

Urmăriți Impact.ro și pe