Cine este singurul român cu care a vrut să se căsătorească Nadia Comăneci. Conducea un loc celebru pe litoralul românesc

Stan Filon 28.09.2022, 11:52
Cine este singurul român cu care a vrut să se căsătorească Nadia Comăneci. Conducea un loc celebru pe litoralul românesc

Acum s-a aflat cine este singurul român cu care a vrut să se căsătorească Nadia Comăneci. Sportiva de legendă a fost și este și în prezent un nume cunoscut în toată lumea, după minunile făcute la Jocurilor Olimpice din 1976 de la Montreal, când a dat pur și simplu peste cap tabela electronică pe care erau afișate notele obținute de gimnaste. Pe când de plină de glorii era viața ei sportivă, pe atât de nefericită era însă viața ei personală.

Cine este singurul român cu care a vrut să se căsătorească Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a avut o viață personală foarte tumultoasă. Se simțea prizonieră în propria ei țară, iar situația sa parcă s-a agravat după succesul de la Jocurilor Olimpice din 1976 de la Montreal. Deși a câștigat atunci trei medalii de aur, o medalie de argint şi una de bronz, viața ei a luat o turnură foarte urâtă. Era urmărită pas cu pas de securitate, iar Nicu Ceaușscu, fiul lui Nicolae Ceaușescu, a ținut-o pur și simplu ostatică.

Cu toate acestea, s-a spus că a avut o relație cu fiul dictatorului, dar s-a zvonit că s-ar fi iubit și cu Ștefan Bănică Jr. și Gheorghiță Geolgău. Fiind urmărită non-stop de securitate, de-abia recent s-a aflat că Nadia Comăneci a vrut să se căsătorească, fiind foarte îndrăgostită. Cel care i-a furat inima avea relații peste tot, în acea perioadă, prin prisma job-ului pe care îl avea.

Cine este singurul roman cu care a vrut sa se casatoreasca Nadia Comaneci
Cine este singurul roman cu care a vrut sa se casatoreasca Nadia Comaneci

„Corina” intenţiona să se căsătorească

Vorbim despre Năstase Nicolae, cel care administra discoteca Vox Maris din staţiunea Costineşti, frecventată de membrii de familie ai unor personalităţi, inclusiv cadre ale Ministerului de Interne. Culmea este faptul că cel care s-a opus căsătoriei a fost chiar bărbatul. Totul este scris în dosarul de urmărire al Nadiei Comâneci, care primise numele de cod „Corina”.

Intr-o notă-sinteză în cazul „Corina“ se vorbeşte despre faptul că Nadia a locuit cu „intermitenţe la numitul Năstase Nicolae, lucrător comercial, care pe timpul verii conduce discoteca Vox Maris din staţiunea Costineşti, frecventată de membrii de familie ai unor personalităţi, inclusiv cadre ale Ministerului de Interne.

”Corina” intenţiona să se căsătorească cu numitul Năstase Nicolae, însă datorită comportării sale (…) acesta a renunţat la a se căsători cu ea. „Corina” nu acceptă situaţia, insistând în diverse moduri pentru realizarea mariajului (în vara 1987 timp de o lună şi jumătate a stat la Costineşti ajutându-l pe NN în conducerea discotecii)“, se arată în dosarul Securității, potrivit Adevărul.

Nadia Comăneci a reușit într-un final să fugă din țară, chiar cu câteva luni însă de Revoluția din 1989. S-a stabilit în Statele Unite ale Americii, unde s-a căsătorit cu gimnastul Bart Conner, cu care are un copil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...