Cine este şi cum arată soţia medicului Adrian Marinescu. E mai tânără cu 17 ani decât el. Foto

Andra Daoud 16.01.2022, 08:05

Pe medicul Adrian Marinescu îl știe o țară întreagă. În ultimii doi ani, de când a început pandemia de coronavirus, directorul Institutului Matei Balș apare constant la televizor cu informații și noutăți despre evoluția bolii în țara noastră. Puțini știu însă cum arată și cu ce se ocupă cea care îi este parteneră de viață.

Cine este și cum arată soția medicului Adrian Marinescu

Atunci când nu este în linia întâi în lupta cu virusul covid, medicul Adrian Marinescu este un familist convins. Recent, el a prezentat-o tuturor pe femeia cu care este căsătorit. Emma Marinescu se numește cea care i-a devenit soție în urmă cu mai mulți ani, iar recent cei doi au apărut pentru prima dată împreună într-o emisiune tv.

Emma este cu 17 ani mai mică decât celebrul medic și a povestit că s-au cunoscut prin intermediul mamei sale, care a fost pacienta lui Adrian Marinescu. Se întâmpla în 2012 și, deși a fost dragoste la prima vedere, abia trei ani mai târziu au ajuns să lege o relație.

Suntem împreună din 2012. Am avut o problemă medicală cu mama, n-o puteam rezolva și am ajuns la Adi. Eu am crezut atunci că nu se poate întâmpla ceva între noi, nu-mi permiteam să mă gândesc așa. A fost dragoste la prima vedere, de abia în 2015, după trei ani, el a făcut primul pas.” a povestit Emma Marinescu, în emisiunea „La Măruță”.

Cine este şi cum arată soţia medicului Adrian Marinescu. E mai tânără cu 17 ani decât el. Foto
Emma, soția medicului Adrian Marinescu

„Cererea în căsătorie a fost repede, la un an”

Medicul Adrian Marinescu a decis să facă primul pas și a invitat-o în oraș pe cea care ulterior i-a devenit soție. La început, ea l-a întrebat dacă nu cumva a greșit numărul, apoi și-au dat întâlnire în oraș. De atunci au rămas împreună, iar lucrurile au evoluat rapid între ei. La un an de când au început să formeze un cuplu a venit și cererea în căsătorie.

Cererea în căsătorie a fost repede, la un an. El nu a știut în ce zi m-a cerut, a fost pe 13 mai, ziua în care s-au căsătorit și părinții mei. El este foarte calm, m-a ajutat mult în perioada asta.” a mai adăugat Emma.

Soția medicului Marinescu nu are nicio legătură cu domeniul sanitar, ci lucrează în cu totul alt domeniu. Emma este designer de interior și are un hobby pentru călătorie și blogging. Pandemia i-a stricat însă planurile și nu a mai putut călători așa cum și-ar fi dorit.

Eu am lucrat mult în proiectare, acum fac arhitectură de interior. Am și un hobby, un blog de călătorie. Mama e profesoară de limba română și mă controlează la virgulă. Am văzut undeva la peste 25 de țări! În pandemie, însă, n-am mai călătorit!” a povestit ea.

La rândul său, medicul Adrian Marinescu a povestit că pacienta pe care a tratat-o în urmă cu mai mulți ani a devenit soacra lui. El a spus, mai în glumă, mai în serios, că este bine să îți tratezi cum trebuie toți pacienții, pentru că nu se știe niciodată când îți pot deveni rude prin alianță.

Urmăriți Impact.ro și pe