Cine este și cum arată soția celebrului polițist Marian Godină

Emanuela Pană, Ozana Mazilu 25.07.2021, 14:51

Marian Godină este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști de la noi din țară, dar și unul dintre cei mai norocoși. Bărbatul s-a căsătorit nu de mult cu Georgiana, o femeie superbă care îi face fiecare zi specială. „Ai traz lozul câștigător, Mariane“, îi spun prietenii și cei care o vad pe doamna Godină pe rețelele sociale.

Cine este și cum arată soția celebrului polițist Marian Godină

Marian Godină, carismaticul și vocalul polițist, s-a căsătorit în 2018 cu Georgiana, în aceeași zi cu Prințul Harry și Meghan Markle (sâmbătă, 19 mai). Polițistul se poate declara fără doar și poate un bărbat împlinit, mai ales că, îninte de a o cunoaște pe Georgiana, acesta era reticent în ceea ce privește viața sa amoroasă.

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu mai mulți ani, Georgiana reușind numaidecât să-l farmece cu frumusețea și gingășia sa. Fără a sta prea mult pe gânduri, bărbatul a făcut pasul și a cerut-o de nevastă. Soția lui Marian Godină a fost o mireasă superbă, radiind de fericire la brațul alesului ei.

Evenimentul a fost și el unul deosebit, nașii mirilor fiind Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, și soția sa, Gabriela. Marian Godină și Georgiana s-au căsătorit în Scheii Brașovului, urmând a petrece la Poiana Brașov. La nuntă, tânăra avea 25 de ani.

Meghan Markle va fi invidioasă“, a scris polițistul pe rețelele sociale, lângă o poză cu soția sa îmbrăcată în rochie de mireasă.

După cum aminteam și mai sus, orice poză pe care o postează celebrul polițist cu frumoasa lui soție în mediul online strânge rapid mii de reacții, complimente și urări. Totuși, după cum era de așteptat, nu toate reacțiile sunt pozitive. Frumusețea doamnei Godină pare că stârnește și invidie.

Citește și: Campanie de conștientizare a copiiilor pierduți pe litoral. Ce au făcut polițiștii azi, la Constanța

Georgiana este „prea minoră“ pentru omul legii?

Una dintre întrebările ironice pe care omul legii le primește constant pe pagina sa de Facebook este: „Cum ai păcălit-o?“. „Sunteți frumoasa și bestia“, este alt comentariu răutăcios, menit să-l sâcâie pe bărbat, însă fără prea mare succes.

Ea este Georgiana, frumoasa soție a ​lui Marian Godin
Ea este Georgiana, frumoasa soție a lui Marian Godină

Totuși, unul dintre internauți a reușit să-i găsească lui Marian punctul slab și să-l enerveze. Fostul polițist rutier, actual membru al forțelor de intervenție rapidă din cadrul Poliției Brașov, a reacționat numaidecât când o doamnă i-a reproșat că soția sa pare minoră.

Probabil arată mai tânără pentru că nu e plină de venin și răutate“, a fost replica lui Godină pentru femeia indiscretă.

Marian Godină este unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România, făcându-se remarcat prin povestirile sale amuzante de la serviciu, care au ajuns virale în mediul online.

Marian nu povestește doar pățanii, ci scrie și cărți. După ce a scris prima sa carte, „Flash-uri din sens opus“, polițistul pamfletar, așa cum a fost numit, a început să devină o voce în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...