Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. Puțini cunosc motivul divorțului

Redacția IMPACT 06.06.2020, 19:56

Andreea Marin este, fără îndoială una din prezențele din mass-media care a intrat definitv în sufletul românilor. Fosta Zână a Surprizelor era săptămânal în casele oamenilor prin cele emisiune „Surprize, surprize”, iar acum o vedem cel mai mult implicându-se în cauze umanitare. Puțini sunt însă cei care își amintesc că Andreea Marin s-a căsătorit, prima dată, la o vârstă fragedă.

De ce a divorțat Andreea Marin de primul soț?

Andreea Marin a fost căsătorită de mai multe ori. Dacă toată lumea a fost cu ochii pe ea în timpul mariajului cu celebrul Ștefan Bănică Junior și, ulterior, pe cel pe care l-a avut cu Tuncay Öztürk, nu mulți știu că ea mai fost căsătorită încă o dată înainte de asta. Frumoasa brunetă s-a căsătorit la o vârstă fragedă, mai exact la 21 de ani. Soțul său de atunci, Cristian Gheorghiță, actualul director de marketing de la postul de televiziune Prima TV.

Andreea Marin și primul ei șoț, Cristian Gheorghiță.
Andreea Marin și primul ei șoț, Cristian Gheorghiță.

Din păcate, căsnicia celor doi nu a durat decât cinci ani la sfârșitul cărora, cei doi și-au dat seama că nu se mai potrivesc și că ar fi mai bine să o apuce pe drumuri separate.

„Oamenii se despart pentru că nu mai au aceleaşi idealuri (…) Am decis împreună. Au fost mai multe discuţii, pentru că nu este uşor să te desparţi de cineva, mai ales că amândoi mai aveam sentimente unul pentru celălalt”, a spus Andreea Marin într-un interviu mai vechi.

Andreea Marin a fost sinceră cu privire la primul mariaj din viața ei, despre care spune că a avut multe de învățat. Diva a spus că nu regretă că a făcut pasul cel mare cu Cristian, chiar și în ciuda faptului că era foarte tânără. Ulterior, a înțeles că oamenii se pot dezvolta diferit, chiar dacă încă se iubesc.

„Nu pot spune că m-am măritat prea devreme. Am făcut-o la 21 ani, din dragoste, dar amândoi ne-am dat seama la un moment dat că drumurile noastre sunt diferite (…) Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost uşor să luam o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul faţă de celălalt. Dar relaţiile noastre au ramas extrem de civilizate şi după divorţ. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm”, a declarat Andreea Marin, potrivit okmagazine.ro.

În prezent, Cristian Gheorghiţă are un copil și se declară foarte fericit și împlinit.

Andreea Marin formează, de aproape trei ani, o relație foarte frumoasă cu Adrian Brâncoveanu, cu care are o relație extrem de fericită. Andreea a ajuns la acea maturitate emoțională care-i permite să vadă limpede și să știe clar ce anume-și dorește de la o relație.

Urmăriți Impact.ro și pe