Cine este şi cum arată mama vitregă a Andreei Marin. Cu ce probleme mari se confruntă Renata Marin

Beatrice Dumitru 04.12.2021, 14:04
Cine este şi cum arată mama vitregă a Andreei Marin. Cu ce probleme mari se confruntă Renata Marin

Renata Marin este cea de-a treia soție a tatălui Andreei Marin, care a decedat în urmă cu cinci ani. Mama vitregă a „Zânei” lucrează în cadrul Primăriei Iași și se pare că se confruntă cu ceva probleme financiare, deși are un venit consistent în fiecare lună.

Andreea Marin și-a pierdut mama la vârsta de 9 ani

Andreea Marin a trăit o adevărată dramă la vârsta de nouă ani, când și-a pierdut mama și a recunoscut că nu va uita niciodată acea zi. Femeiea s-a stins din viața la doar 36 de ani, în urma unui accident grav de mașină, când familia se întorcea de la mare.

Veneam de la mare, ne întorceam. Din păcate, o vreme potrivnică a făcut ca undeva, la o intersecție dificilă, căci după aceea am aflat că era o intersecție mare, în care se întâmplau multe accidente, un autobuz să intre în Dacia noastră, spulberând viața mamei, care a sărit peste noi, cele două fete din spate, ca să ne apere. Pe tata l-a poiectat în afara mașinii”, a povestit Andreea Marin într-un interviu.

Cine este şi cum arată mama vitregă a Andreei Marin. Cu ce probleme mari se confruntă Renata Marin
Renata Marin, mama vitregă a Andreei Marin. Sursa foto: Facebook

Dan Marin s-a recăsătorit de două ori după ce a rămas văduv, iar cu Renata  a avut o căsnicie din 2005 și până în 2016, când tatăl „Zânei” de la „Surprize, Surprize” a decedat. Acum, mama vitregă a Andreei Marin pare că se confruntă cu probleme financiare, deși este bine plătită ca șef serviciu al Direcției de Evidență a Populației din cadrul Primăriei.

Problemele cu care se confruntă mama vitregă a Andreei Marin

Conform declarației de avere pe care o depune în fiecare an, Renata Marin avea în 2020 două credite la bănci diferite, în valoare totală de 184.600 de lei. În acest an, datoriile au scăzut la 150.000 de lei, cel mai probabil, după o refinanțare, credit scandent în anul 2025, notează Fanatik.

Renata Marin a avut parte și de o mărire substanțială de salariu. Declarația de avere depusă în anul 2021 arată că a câștigat 96.080 lei, fată de 70.771 lei cât a încasat anul trecut. Mai exact, mama vitregă a Andreei Marin câștigă peste 8.100 de lei pe lună, cu 1.500 mai mult decât anul anterior, potrivit sursei citate.

Renata Marin ar fi moștenit de la tatăl Andreei Marin un teren de peste 1 ha în Bacău, pe care l-ar fi vândut. La acea vreme mai deținea și un apartament în Iași, care, de asemenea, a fost vândut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...