Cine este și cum arată iubita lui Denis Hanganu din serialul Clanul. Ce meserie are partenera de viață a actorului. „Avem ce ne povesti acasă”

Badea Violeta 27.09.2022, 15:00

Denis Hanganu face senzație în serialul Clanul, unde îl interpretează pe Tudor Achim. Personajul are rol principal, alături de David Pribeag, care este interpretat de Marian Olteanu. Tânărul de 28 de ani are deja numeroşi fani, care sunt dornici să descopere cât mai multe lucruri despre actor. Iată cine este și cum arată iubita lui Denis Hanganu din serialul Clanul!

Cine este și cum arată iubita lui Denis Hanganu din serialul Clanul

Telespectatorii Pro TV și nu numai sunt deja impresionați de serialul Clanul. Denis Hanganu, cel care-l interpretează pe Tudor Achim, a lăsat publicului o impresie bună.

Astfel, fanii săi nu mai pot de curiozitate să afle cât mai multe detalii despre actor. Bineînțeles, reprezentantele sexului frumos vor să știe dacă tânărul de 28 de ani este singur.

Din păcate, spre dezamăgirea lor, simpaticul actor a dezvăluit că se află într-o relație. Iată cine este și cum arată iubita lui Denis Hanganu din serialul Clanul.

Astfel, vedeta noastră a mărturisit că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de o tânără pe nume Raluca. Într-un interviu pentru Viva!, Denis Hanganu a povestit cum și-a cunoscut partenera.

„Într-adevăr, totul a început în timpul unei veri ca nicio alta, pe care tocmai datorită acestui eveniment fericit n-am s-o pot uita. A fost o întreagă suită de întâmplări ce a condus lucrurile de așa natură încât să ne întâlnim, și cert este că a existat din prima clipă acea conexiune specială cu caracter de unicitate. Și cum ceea ce este unic trebuie păstrat și protejat, mi-am dorit foarte mult că ea să rămână în viața mea.”, a declarat actorul pentru sursa menționată.

Denis Hanganu si iubita lui
Denis Hanganu si iubita lui

Cu ce se ocupă iubita lui Denis Hanganu

În cadrul aceluiași interviu, actorul a mărturisit că femeia misterioasă din viața sa nu are nicio legătură cu lumea artistică, ci din contră. Iubita lui Denis Hanganu este medic chirurg.

„Nu, ea nu vine din domeniul artistic, ci din cel medical, și e cu atât mai bine, părerea mea. Avem ce ne povesti acasă unul celuilalt, nu ne plictisim niciodată.

Este un medic chirurg grozav, foarte dedicat, și sunt mândru că face parte tagma medicilor tineri din valul noilor generații care nu aplică pacienților aceleași principii și practici învechite și arhicunoscute pe la noi.”, a precizat actorul din serialul Clanul pentru sursa citată mai sus.

Denis Hanganu visa să ajungă detectiv

Denis Hanganu s-a născut într-un sat din Vaslui și a luptat din greu ca să-și depășească condiția. Când era doar un copil, nu visa să devină actor, ci detectiv. Însă, viața a avut alte planuri pentru el.

Tânărul a absolvit Liceul Teoretic „Cuza Vodă” din Huși, apoi s-a înscris la Facultatea de Teatru de la Iași. A intrat cu brio, dar a decis să se transfere la București, unde s-a apucat serios de actorie.

„Mi-aş fi dorit să ajung detectiv sau ceva prin armată. Nu ştiu exact să explic ce era în mintea mea de copil. În acelaşi timp, vedeam foarte multe filme de acţiune.

Îmi plăceau enorm. De multe ori mă închipuiam pe mine însumi în situaţiile prin care treceau personajele principale din filmele acelea”, a spus Denis Hanganu, potrivit Adevărul.

Actorul a jucat și serialul „Sacrificiul”, difuzat de Antena 1. De altfel, aşa a devenit cunoscut în spațiul public. De asemenea, Denis Hanganu a avut parte și de colaborări cu Teatrul Național București, Teatrul Bulandra, Teatrul Metropolis și ARCUB.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...