Cine este și cu ce se ocupă soțul Alessandrei Stoicescu. A înființat și un partid politic

Redacția IMPACT 30.03.2020, 15:11
Cine este și cu ce se ocupă soțul Alessandrei Stoicescu. A înființat și un partid politic

Alessandra Stoicescu este o prezență cunoscută publicului datorită aparițiilor sale de pe micile ecrane în calitate de prezentatoare TV. Însă, puțini știu detalii din viața personală a jurnalistei din spatele camerelor de luat vederi. De exemplu, cu cine este căsătorită și ce ocupație are partenerul său de viață?

Cine este și cu ce se ocupă soțul Alessandrei Stoicescu

Jurnalista în vârstă de 43 de ani este o femeie împlinită atât pe plan profesional cât și sentimental. Alessandra Stoicescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sergiu Constantinescu. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Sara Maria.

„Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…) Noi avem copii. Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, are 21 de ani ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi”, a spus știrista într-un interviu pentru Unica.

sandra stoicescu, sotul prezentatoarei, viata persoanala
Cine este și cu ce se ocupă soțul Alessandrei Stoicescu

Soțul Alessandrei Stoicescu este ardelean și de-a lungul timpului a fost pasionat de motociclete. Sergiu Constantinescu a a mai fost căsătorit înainte de a fi cu Sandra, iar din acel mariaj acesta are o fiică. De asemenea, acesta s-a implicat activ și în lumea politică, ba chiar a fost unul dintre fondatorii partidului de buzunar Inițiativa Națională (PIN), iar pentru o perioadă a lucart în același trust cu actuala soție.

Despre soțul său, Sandra are numai cuvinte de laudă. Aceasta spune că Sergiu i-a schimbat viața și a făcut-o să privească lumea cu alți ochi. Așadar, prezentatoare se declară o femeie fericită și este recunoscătoare pentru dragostea dintre ea și soțul său.

„Îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia”, a declarat Alessandra Stoicescu la un an după ce a devenit mireasă.

În momentul de față Sandra Stoicescu a revenit la pupitrul de știri Observator de la Antena, după ce Andreea Berecleanu și-a dat demisia. Mutarea a fost una care a creat multe controverse.

Urmăriți Impact.ro și pe