Cine este și cu ce se ocupă soția lui Horia Brenciu. Puțini știu asta despre Alice

Alexandra Chivu 05.10.2019, 13:41
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Horia Brenciu. Puțini știu asta despre Alice

Pe Horia Brenciu îl știe toată România, dar pe soția lui, Alice, nu. Deși în spațiul public se prezintă spumos și transparent, când vine vorba de familia sa, trasparența se încețoșează, astfel că puțini știu acest lucru despre partenera sa.

Cine este și cu ce se ocupă Alice, soția lui Horia Brenciu

Horia Brenciu, recent revenit în juriul ”Vocea României”, este cunoscut pentru dezinvoltura sa. Om al spectacolului, artist care cântă live de cele mai multe ori, a avut timp și de familie…și ce familie. Interpretul are patru copii, dintre care doar unul biologic. Horia și Alice sunt împreună de opt ani și au construit împreună multe. Cei doi sunt părinții a trei fete și un băiat. Soția solistului mai are două fete din căsnicii anterioare, pe Andreea și Maria iar cei doi o au împreună doar pe Mina, o fetiță de 6 ani.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Horia Brenciu. Puțini știu asta despre Alice
Familia lui Horia Brenciu

Cu o familie numeroasă, niciunul dintre părinți nu are atât de mult timp pe cât și-ar dori pentru a-l dedica micuților lor. Iar dacă pe Horia l-am văzut luptându-se, din toamnă, la Vocea, ce face soția lui? Pentru curioși, nu cu mult timp în urmă, Brenciu a dezvăluit, pentru unica.ro, că partenera sa de viață i-a fost producătoare preț de mulți ani. Mai mult, i-a devenit din nou șefă, fiind acum la conducerea Ademeniei de Arte Horia Brenciu.

„Soția mea este directoarea acestei Academii. Soția mea mi-a fost producător la trei televiziuni: la TVR în 1999, la Național TV în 2004 și când am făcut un film serial la PRO TV în 2006. Acum, în 2019, îmi este din nou șefă. E o plăcere pentru mine”, a declarat Horia Brenciu.

Brenciu, mândru de soția sa

De altfel, în interviu, artistul a vorbit numai la superlativ despre jumătatea sa, descriind-o ca pe un exemplu de mamă și soție. Juratul de la ”Vocea României” a povestit că Alice a început să ia cursuri de yoga și limba engleză la 50 de ani, drept pentru care îi apreciază curajul, oamenii ajunși la această vârstă plafonându-se, de regulă.

„Soția mea are 50 de ani. Soția mea, la 49 de ani, a început să ia cursuri de yoga și să ia cursuri de limbă engleză. O spun cu foarte mare dragoste și vreau să vă spun că un om aflat în jurul vârstei de 50 de ani care zice vreau să fac ceva nou cu viața mea este de apreciat, este de îmbrățișat, este de urmat”, a mai spus Brenciu.

Urmăriți Impact.ro și pe