Cine este și cu ce se ocupă Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna. FOTO

Daria Petrescu 14.08.2020, 08:06
Cine este și cu ce se ocupă Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna. FOTO

Olguța Dana Totolici este soția lui Dan Barna. Are un CV impresionant și un venit pe măsură. Puțini sunt cei care știu detalii din viața acesteia și mai ales ce studii a urmat. Aceasta a urmat două mastere, dintre care unul la Paris. Iată cine este și cu ce se ocupă Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna.

Cine este și cu ce se ocupă Olguța Dana Totolici. Lucruri mai puțin știute despre iubita lui Dan Barna

De meserie jurist, expert în fonduri europene, proiecte la care a lucrat timp de un deceniu, liderul USR are o soție cu un CV poate chiar mai impresionant decât al lui. Olguța Totolici lucrează de aproape 10 ani la OMV Petrom. Aici ocupă funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, așa cum indică pagina sa de LinkedIn. Conform declarației de avere a lui Dan Barna, soția acestuia ar câștiga circa 6000 de euro lunar.

Olguța a terminat în 2004 Facultatea de Drept, aceeași facultate pe care a terminat-o și soțul ei. Ea a aprofundat domeniul juridic în cadrul Universității de la Sorbona. A urmat două mastere, dintre care unul la Paris. Soția lui Dan Barna nu s-a oprit aici, continuând cu doctoratul în dreptul muncii la Universitatea Titulescu. Mai apoi cu un MBA la Universitatea din Hull.

Ce spune Dan Barna despre soția lui

Într-un interviu acordat lui Marius Tucă, Dan Barna a precizat că soția lui reprezintă echilibrul său mental. ‘Soţia mea este un om grozav şi, din păcate, aloc puţin timp, prea puţin timp familiei şi ăsta este un lucru pe care mă tot chinui să-l repar’, a mărturisit omul politic la Marius Tucă Show.

Olguța a terminat în 2004 Facultatea de Drept, aceeași facultate pe care a terminat-o și soțul ei
Olguța a terminat în 2004 Facultatea de Drept, aceeași facultate pe care a terminat-o și soțul ei

Se pare că, soția lui Dan Barna este colegă de muncă fix cu soțul Vioricăi Dăncilă, Cristinel Dăncilă, care lucrează tot în cadrul companiei OMV Petrom.

În cadrul aceleași companii lucrează și soțul premierului Românei, care, potrivit declarației de avere, a câștigat suma de 436.162 de lei. Adică aproximativ 8.000 de euro lunar, în 2016.

De asemenea, Viorica Dăncilă a lucrat și ea la Petrom, preț de 21 de ani. Firma care este patronată de Dan Barna a primit în 2009, 2010, 2013 și 2014 un număr de nu mai puțin de 8 contracte prin licitație.  În ultimul an fiscal, Barna a obținut venituri în valoare de 90.498 de lei, adică aproximativ 1.580 de euro/lună, din activitatea de parlamentar.

Despre Dan Barna

Dan Barna are un teren de 1.200 de metri pătrați în Rășinari, județul Sibiu. Acesta mai are trei apartamente, unul în Capitală și două în Sibiu. De asemenea, are pusă deoparte și o sumă de 85.000 de lei și 32.000 euro în bancă, plus 422.000 de lei într-un depozit bancar. Pe lângă acestea, Barna mai are acțiuni în numeroase firme, în valoare de 55.000 de lei.

Acesta a fost ales pe listele USR drept deputat de Sibiu în luna decembrie 2016. „Decizia de a candida pe listele USR are la bază credința că, la un anume moment al vieții, este necesar să oferi comunității înapoi ceva din experiența pe care ai avut norocul să o dobândești”, Dan Barna, la lansarea candidaturii. Dan Ilie Barna a fost una din surprizele Uniunii Salvați România la alegerile din 11 decembrie.

 

Urmăriți Impact.ro și pe