Cine este Shivon Zilis, femeia care i-ar fi oferit gemeni lui Elon Musk. Fondatorul Tesla are nouă copii

Ioana Bucur 07.07.2022, 16:01
Cine este Shivon Zilis, femeia care i-ar fi oferit gemeni lui Elon Musk. Fondatorul Tesla are nouă copii

Documentele depuse recent la un tribunal din Austin, Texas, și obținute de presa de peste ocean au scos la lumină un detaliu pe care afaceristul a încercat să îl țină secret. De acum, fondatorul Tesla are nouă copii, nu șapte. Familia miliardarului s-a mărit, însă nu cântăreața Grimes este mama celor doi bebeluși care au venit pe lume acum câteva luni, la sfârșitul anului 2021. Cine este Shivon Zilis, femeia care i-ar fi oferit gemeni lui Elon Musk.

Elon Musk are, oficial, nouă copii

În trecut, Elon Musk pleda pentru creșterea natalității, susținând că „civilizația se va nărui”, dacă oamenii nu vor face mai mulți copii. Recent, comentând o știre despre natalitatea în scădere în SUA, afaceristul a scris pe Twitter: „Eu îmi fac datoria, ha, ha”.

Și nu glumea. Se pare că Elon Musk are nouă copii, nu șapte, cum se știa până acum. Jurnaliștii de la publicația Insider au intrat în posesia unor documente depuse la un tribunal potrivit cărora Musk și Shivon Zilis au înaintat o cerere pentru a schimba numele gemenilor în așa fel încât „să conțină numele tatălui și numele mamei ca parte a prenumelui” copiilor.

Un judecător de la tribunalul din Austin, Texas, unde s-au născut gemenii, a aprobat deja cererea. Shivon Zilis a adus pe lume doi bebeluși în noiembrie 2021, la doar câteva săptămâni după ce Elon Musk și Claire Boucher, cunoscută publicului ca Grimes, au avut al doilea copil, născut cu ajutorul unei mame surogat.

Cine este Shivon Zilis, femeia care i-ar fi oferit gemeni lui Elon Musk. Fondatorul Tesla are nouă copii
Shivon Zilis

Cine este Shivon Zilis

Oficial, Elon Musk are acum nouă copii: cinci din prima sa căsătorie, cu Justine Musk, doi cu cântăreața Claire Boucher, cunoscută publicului ca Grimes, și alți doi, gemeni, cu Shivon Zilis.

Cine este Shivon Zilis, femeia care i-ar fi oferit gemeni lui Elon Musk? Femeia în vârstă de 36 de ani este născută în Canada și a studiat Economie și Filosofie la Universitatea Yale. A lucrat apoi pentru IBM și Blommberg, fiind considerată un adevărată vedetă în lumea inteligenței artificiale.

În prezent, este unul dintre directorii de la Neuralink, o companie specializată pe inteligență artificială ce apartințe fondatorului Tesla. Potrivit informațiilor publicate în profilul său de LinkedIn, mama gemenilor lui Elon Musk este directoarea departamentului de proiecte speciale din cadrul Neuralink. Ea s-a angajat în cadrul firmei în mai 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: