Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul de la Românii au talent 2023. Copilul de 7 ani a cucerit inimile românilor

Ana-Maria Tudor 13.05.2023, 00:31
Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul de la Românii au talent 2023. Copilul de 7 ani a cucerit inimile românilor

Finala emisiunii „Românii au talent” din 2023 a avut loc astăzi pe postul de televiziune Pro TV. Un total de 11 concurenți s-au aflat în competiție, luptându-se pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Finala a fost deschisă de trupa de dans Monique Family

Monique Family, cel mai numeros grup din finala emisiunii „Românii au talent”, a avut onoarea de a deschide seara cu un moment impresionant. Membrii trupei au mărturisit că au fost emoționați atunci când au aflat că au trecut în etapa următoare și s-au mobilizat pentru a câștiga concursul. Înainte de a urca pe scenă, antrenoarea grupului și-a exprimat dorința de a câștiga trofeul, motiv pentru care au venit în competiție. Orașul lor natal, Bârladul, a fost acoperit cu afișe care îi susțineau.

Momentul lor nu a trecut neobservat de jurați. Coregrafia impresionantă realizată de Monique Family într-un timp atât de scurt a fost apreciată. Dragoș Bucur le-a spus că a fost o surpriză plăcută, iar Andi Moisescu a remarcat efortul depus de grup, menționându-l pe Smiley și faptul că așa ar trebui să se simtă cu atâtea fete înconjurându-l acasă.

Energia și talentul demonstrat de Monique Family au creat o atmosferă captivantă în deschiderea finalei emisiunii „Românii au talent”.

Cine a luat premiul de originalitate

Printre cei patru concurenți în competiție pentru acest trofeu s-au numărat Bianca Avram, Denisia Sănduleac, Oleg Spînu și Sandip Brahamin. Participanții au trebuit să își demonstreze potențialul și să convingă telespectatorii că merită să câștige recompensa în valoare de 10.000 euro. Voturile pentru premiul de originalitate au început să fie exprimate de către români încă de la sfârșitul ultimei semifinale.

Premiul a fost câștigat de Sandip Brahamin, însă toți cei patru finaliști au depus eforturi pentru a impresiona publicul și juriul cu interpretarea lor artistică.

Marele câștigător la Românii au talent

Toți participanții s-au pregătit să ofere telespectatorilor un spectacol memorabil și de neuitat, pe care aceștia nu și-ar fi dorit să-l rateze sub nicio formă. Cu determinare și ambiție, finaliștii și-au propus să se depășească pe ei înșiși și să surprindă publicul român cu prestațiile lor extraordinare. Decizia finală aparținea în întregime votului publicului, care avea puterea de a alege câștigătorul.

În finala emisiunii „Românii au talent” din 2023, Rareș Prisacariu și-a dovedit în mod remarcabil abilitățile și a fost desemnat marele câștigător al sezonului. Cu o prestație uluitoare și impresionantă, acesta a reușit să cucerească inimile publicului și să obțină marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Câștigătorul de la Românii au talent 2023 a fost desemnat prin intermediul mesajelor SMS. Oamenii au putut vota prin SMS la numărul 1444, care avea un tarif de 0,48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil.

Cine e Rareș Prisacariu

Într-o scurtă descriere, copilul-fenomen din Botoșani a declarat următoarele: „Am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți. m citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu. L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă. (…)”.

Ce vrea să devină

„Când o să fiu mare, vreau să mă fac actor, actor național și internațional. Actor popular românesc!”, a susținut Rareș la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe