Cine este presupusa amantă a lui Alex Ciucu şi cu ce se ocupă. Pentru ea ar fi părăsit-o pe Alina Sorescu

Ana Anitoiu 08.05.2022, 15:30

Alex Ciucu ar avea o amantă de ceva timp. Pentru această femeie ar fi părăsit-o designerul pe Alina Sorescu, alături de care are două fiice, în vârstă de 8 și 6 ani, pentru custodia cărora se luptă în instanță. Iubita lui ar fi o persoană pe care artista o cunoaște.

Cine ar fi amanta lui Alex Ciucu

Cu mult timp înainte de a face primii pași către divorț, Alex Ciucu, acum în vârstă de 46 de ani, a fost surprins alături de o femeie blondă misterioasă, care i-ar fi amantă. Mai exact, cei doi au fost văzuți împreună în urmă cu un an. Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, ar cunoaște-o foarte bine pe iubita tatălui copiilor ei.

Amanta lui Alex Ciucu s-ar numi Georgiana și ar avea în jurul vârstei de 35 de ani. Femeia este un apreciat hairstylist în București și deține un salon în zona de nord a Capitalei. Ea i-ar fi fost prietenă apropiată artistei.

„Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar! Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu la acea vreme, când au apărut zvonuri despre posibila infidelitate a soțului ei.

Cine este presupusa amanta a lui Alex Ciucu si cu ce se ocupa
Alex Ciucu si Alina Sorescu

Când s-au despărțit, de fapt, Alex Ciucu și Alina Sorescu

Totuși, o sursă apropiată designerului și artistei a declarat, pentru Playtech.ro, că ruptura dintre ei doi s-ar fi produs în urmă cu mult mai mult timp. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu nu s-ar mai fi înțeles încă din anul 2017.

„Ruptura dintre ei s-a produs cred că din 2017, imediat după ce a născut-o pe cea mică (Ana Raisa, n.r.). De atunci nu se mai înțelegeau și se afișau doar la anumite evenimente de familie. Păstrau aparențele de dragul copiilor.

Cred că ei i-a fost teamă să-l părăsească mai devreme, căci nu credea că se va putea descurca singură financiar. A venit pandemia, automat a amânat. Acum vreo 3 luni și-a făcut curaj și a plecat de acasă”, a declarat sursa citată de Playtech.ro.

De altfel, aceeași sursă a spus că Alina Sorescu are deja o nouă relație, pe care o ține secretă. Artista ar fi început să se aranjeze mai mult decât atunci când totul era în regulă între ea și designerul Alexandru Ciucu. Însă, persoana apropiată celor doi a adăugat că ar fi posibilă și o împăcare, pentru că „nu se știe niciodată”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...