Cine este noul antrenor al Rapidului. Adrian Iencsi, dat afară de giuleșteni

Marian Cărăvan / 27.10.2020, 10:43
Cine este noul antrenor al Rapidului. Adrian Iencsi, dat afară de giuleșteni

Echipa de fotbal Rapid e departe de așteptările conducerii și ale suporterilor. După ce au ratat promovarea în Liga 1, alb-vișiniii nu o duc deloc bine în noul sezon al Ligii 2. Sunt abia pe locul 9, după nouă etape, de aceea s-au și luat măsuri. Prima dintre ele, schimbarea antrenorului principal, Adrian Iencsi.

Cine este noul antrenor al Rapidului. Ce se întâmplă cu Adrian Iencsi

Adrian Iencsi a preluat banca tehnică a Rapidului, după ce Dan Alexa a ratat promovarea în prima ligă. Nici fostul jucător al alb-vișiniilor nu a putut face minuni, iar oficialii giuleșteni se gândesc la o schimbare. Evident, cel vizat de schimbare e chiar antrenorul Adrian Iencsi. Giuleștenii caută soluții pentru banca tehnică, iar până o vor găsi, interimatul va fi asigurat de antrenorul secund.

„Începând de astăzi, pentru o perioadă scurtă de timp, conducerea interimară a băncii tehnice va fi asigurată de către Mihai Iosif și staff-ul său de la formația secundă, până la numirea unui nou antrenor principal.

Situația echipei și strategia pentru viitor vor fi discutate și analizate în perioada următoare de către conducerea clubului, împreună cu Adrian Iencsi și staff-ul său, astfel încât să fie găsită cea mai bună soluție pentru clubul nostru”, se arată în comunicatul oficial al celor de la Rapid.

Rapidul e pe locul 9 în clasamentul Ligii 2, cu 13 puncte după nouă etape. E drept că alb-vișiniii au doar șapte meciuri disputate în acest sezon. Totuși, Rapidul e momentan în afara play-off-ului, iar asta îi neliniștește pe giuleșteni.

Potrivit ultimelor informații, Adrian Iencsi, antrenorul principal de până acum al echipei, are o clauză de reziliere a contractului, fapt pentru care clubul nu l-a demis încă în mod oficial pe fostul tehnician al echipei.

Cine este noul antrenor al Rapidului. Adrian Iencsi, dat afară de giuleșteni
Mihai Iosif va asigura interimatul pe banca tehnică a Rapidului

Mihai Iosif, antrenorul interimar al Rapidului, a promovat cu alb-vișiniii în prima ligă

Noul antrenor al Rapidului, cel care asigură interimatul pe banca tehnică până când oficialii vor găsi o soluție, a promovat în prima ligă cu echipa alb-vișinie, în anul 2016, din postura de antrenor secund. Mihai Iosif a fost „secund” și în Liga 4, reușind promovarea și Cupa României pe București (2018), a mai antrenat formația U17 a Rapidului, cu care a câștigat un Campionat Județean (2018), iar de la începutul acestui sezon conduce echipa a doua.

Pentru Rapid urmează două meciuri dificile, cu doi adversari puternici, CS Mioveni (joi) și Universitatea Cluj (luni), partide ce se vor desfășura la Centrul FRF de la Buftea, după cum mai precizează giuleștenii în comunicatul care anunță schimbarea de pe banca tehnică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI