Cine este noua asistentă de la Acces Direct. A fost cântăreață de muzică populară

Rădulescu Valentin 02.07.2020, 08:46

Emily Burghelea a fost una dintre cele mai iubite asistente tv din cadrul Acces Direct. După ce a creat o situația delicată și a plecat de la Antena 1, multă lume a început să îi țină partea, dar clar nu mai este cale de întoarcere pentru Emily la Acces Direct. Așadar, oficialii postului au fost nevoiți să angajeze o nouă asistentă, iar telespectatorii au rămas uimiți când au aflat cine este.

Noua prezentatoare de la Acces Direct

În cadrul emisiunii Acces Direct apare acum Cosmina Adam. Frumoasa brunetă se pare că i-a luat locul lui Emily Burghelea, cea care a dezvăluit că echipa Acces Direct ar ascunde faptul că Vulpița este bătută de soțul ei, Viorel Stegaru. Anunțul cu privire la frumoasa cântăreață de muzică populară a fost făcut chiar de către Mirela Vaida, în timpul ediției de miercuri, 1 iulie. După plecarea asistentei Emily Burghelea toată lumea a fost curioasă cine îi va lua locul, iar nu după mult timp, a venit și răspunsul.

„De când a plecat Emily, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să afle cine o va înlocui. Iată că așteptarea a luat sfârșit, iar bruneta va putea fi urmărită în emisiune”, a spus Mirela Vaida în timpul emisiunii.

Cine este noua asistentă de la Acces Direct. A fost cântăreață de muzică populară
Cine este noua asistentă de la Acces Direct. A fost cântăreață de muzică populară

Cosmina Adam, fosta partenera de scenă a lui Ciprian Silași

Frumoasa brunetă și fostul concurent la Exatlon România, Ciprian Silași, s-au cunoscut pe vremea când erau invitați la diferite emisiuni TV, iar astfel s-a legat o prietenie bună între cei doi. Din această cauză au început să apară și zvonurile că ar fi împreună. Deoarece colaborau mult și erau parteneri de scenă, lumea a crezut că între cei doi este o idilă. La acel moment Ciprian Silași avea o iubită, cu care are împreună și un copil. Cei doi au negat însă zvonurile și a ieșit la iveală faptul că înafara unei prietenii bine legate, nu există nimic.

„Ne ştim din emisiuni. Ne-am cunoscut acum doi ani. Normal că ne-au ieşit vorbe. Până şi prietenele mele au crezut că noi doi suntem împreună!”, a spus acum ceva timp Cosmina Adam într-o emisiune televizată.

Urmăriți Impact.ro și pe