Cine este Nicoleta Beca, soția cu 44 de ani mai tânără decât naistul Gheorghe Zamfir. De ce s-a măritat cu el

Iancu Andreea / 23.07.2020, 13:56

El este maestrul naiului românesc și se bucură de frumoasa vârstă de 79 de ani, împlinită pe 6 aprilie. Ea, mai tânără cu 44 de ani decât Gheorghe Zamfir. Cu toate acestea, relația dintre cei doi este una minunată. Nicoleta Beca și maestrul Gheorghe Zamfir trăiesc o iubire ca-n povești.

De la o franțuzoaică, la o soție cu 44 de ani mai tânără

După cum se știe deja, dragostea nu ține cont de limite. Iar asta demonstrează și Gheorghe Zamfir alături de soția sa Nicoleta Beca. Deși el tocmai a împlinit 79 de ani, iar ea are 35, cei doi formează un cuplu de invidiat. Totuși, Nicoleta nu este prima soție a maestrului.

Franțuzoaica Marie Noelle i-a furat inițial inima artistului. Însă mariajul care a început în 1995, s-a sfârșit după cinci ani de proces, cu un divorț, în anul 2015. Acuzele fostei soții la adresa lui Gheorghe Zamfir s-au rezumat la infidelitate și maltratare. Pentru toate acestea, Marie Noelle a cerut o sumă uriașă de bani: 5300 de euro, pensie de întreținere. Astfel, artistul a fost nevoit să plătească această sumă. Ulterior, Zamfir a reușit să ajungă la o pensie de 1500 de euro pe lună.

Iubirea dintre Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca a apărut în paralel cu divorțul. Astfel, abia în 2015 artistul a spus din nou “Da”.

Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie, a declarat avocata maestrului pentru click.ro.

Ulterior, cei doi îndrăgostiți s-au cununat religios, în februarie 2016, la o biserică din Găești, orașul natal al maestrului.

Nicoleta Beca, soția mai tânără cu 44 de ani a artistului Foto - cancan.ro
Nicoleta Beca, soția mai tânără cu 44 de ani a artistului
Foto – cancan.ro

Povestea de iubire continuă

Deși au trecut deja cinci ani de la căsătorie și mai bine de 12 ani de când se știu, cei doi își continuă povestea de dragoste. Maestrul Gheorghe Zamfir își iubește extrem de mult soția, ba chiar a luat o decizie neașteptată. Acesta a hotărât să îi lase Nicoletei toată averea sa. 

Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei. În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI