Cine este Natalia Duminică, noua concurentă de la Survivor România. A fost fotografiată cu Pepe după divorț

Nicu Stan 14.02.2022, 18:35
Cine este Natalia Duminică, noua concurentă de la Survivor România. A fost fotografiată cu Pepe după divorț

S-a aflat cine este Natalia Duminică, noua concurentă de la Survivor România. Aceasta a fost fotografiată cu Pepe după divorț. Ediţia de duminica a concursului de la PRO TV a venit cu o mare surpriză pentru concurenţi. Celor două tabere de la Survivor li s-au alăturat noi coechipieri, gata de luptă.

Natalia Duminică, noua concurentă de la Survivor România,  fotografiată cu Pepe după divorț. Este dansatoare din buric

În tabăra Faimoșilor Survivor a ajuns Marian Drăgulescu, celebrul campion la gimnastică, și dansatoarea din buric, Natalia Duminică, în timp ce tabăra Războinicilor i-au primit cu braţele deschise pe Oana Ciocan și Doru Răduță.

Astfel, de-acum Faimoasa Natalia Duminică nu este pentru prima dată în lumina reflectoarelor. În anul 2011, tânăra și mama ei, Aliona, originare din Republica Moldova, au făcut furori „Românii au talent”.

Natalia Duminica, dans din buric
Natalia Duminica, dans din buric

La ce emisiune a mai participat Natalia Duminică

În plus, tânăra coregrafă a participat şi în emisiunea Splash! Vedete la apă, acolo unde şi-a învins multe frici.

De asemenea, Natalia Duminică mărturisea faptul că pasiunea pentru dans a moştenit-o de la părinţii săi. Mama vedetei şi-a îndeplinit un vis după mulţi ani de muncă, atunci când a deschis o şcoală de belly dance.

De unde pasiunea pentru dans din buric

„Noi suntem o familie de dansatori, din mamă-n fiică ne-am ocupat cu dansul, pasiune împărtaşită de către toţi membrii familiei noastre, pe care sper să o pot trece mai departe copiilor şi, de ce nu, nepoţilor mei. Numele meu este Natalia Duminica, sunt născută pe 8 Aprilie, 1990, în Chişinău. Mi-am dedicat viaţa artei şi cu asta ma şi ocup, la fel si mama mea, care mă sprijină în activitățile mele și, desigur, mă încurajează cum poate și cum știe ea mai bine. Mama mea, Aliona Duminică, este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școala proprie de belly dance!

Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam patru ani. Tatăl meu este încă artist și cântă folclor. Nu mai păstrez legătura cu el. Mama a început să danseze la vârsta de patru ani și a început cu baletul, după care a intrat la Liceul Coregrafic din Chișinău la secția Dans popular și în paralel dansa și în ansamblul Miorița condus de P. Andreicenco”, spunea Natalia Duminică, fostă concurentă la Românii au Talent.

Natalia Duminică, fotografiată alături de Pepe

Nu în ultimul rând, Natalia Duminică s-a făcut remarcată când a apărut alături de cântărețul Pepe, cei doi părând foarte apropiați. Pepe a apărut alături de Natalia Duminică, în contextul în care iubita sa oficială este Yasmine.

Imaginea cu Pepe și Natalia Duminică, în care cei doi sunt foarte apropiați, a fost redistribuită de artist pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe