Cine este Marina Meleșcanu, soția lui Peter Imre. Legatura specială pe care o are cu Nicoleta Luciu

Badea Violeta 04.07.2022, 14:20
Cine este Marina Meleșcanu, soția lui Peter Imre. Legatura specială pe care o are cu Nicoleta Luciu

Omul de afaceri Peter Imre a murit la vârsta de 60 de ani vineri seară, pe data de 1 iulie, într-un spital din Capitală, unde se afla internat de mai mult timp. Acesta suferea de cancer și starea sa se înrăutăţise în ultima vreme. El era căsătorit cu fiica fostului politician, Teodor Meleșcanu. Iată cine este Marina Meleșcanu, soția lui Peter Imre!

Cine este Marina Meleșcanu, soția lui Peter Imre

Peter Imre s-a stins din viaţă vineri seară, pe data de 1 iulie, după o lungă suferință cu o boală necruțătoare. În anul 2010, regretatul afacerist a numit fost director general la Adevărul Holding.

Peter Imre a murit la vârsta de 60 de ani într-o clinică din Bucureşti. Foarte puțini știu acest lucru, dar omul de afaceri a fost căsătorit cu fiica fostului politician, Teodor Meleșcanu. În rândurile următoare îți vom dezvălui cine este Marina Meleșcanu, soția lui Peter Imre.

Femeia, acum în vârstă de 53 de ani, s-a căsătorit cu Peter Imre în toamna anului 2006, fiind prieteni buni, de mai bine de un deceniu, la acea vreme. Fiica lui Teodor Meleșcanu a studiat la un liceu din Elveția, dar a revenit în țară pentru a lua diploma de bacalaureat.

Mai departe, aceasta s-a înscris la Facultatea de medicină dentară, pe care a și absolvit-o în anul 1998. Șapte ani mai târziu, Marina Meleșcanu își ia și doctoratul. Acum, soția lui Peter Imre este medic stomatolog și cadru didactic al Facultății de Medicină Dentară, din București.

Cine este Marina Meleșcanu, soția lui Peter Imre
Cine este Marina Meleșcanu, soția lui Peter Imre

Legătura dintre Marina Meleșcanu și Nicoleta Luciu

Marina Meleşcanu și Peter Imre formau un cuplu extrem de sudat. Cei doi au avut o familie model, așa că nici nu este de mirare că Nicoleta Luciu și soțul său, Zsolt Csergo, i-au ales ca nași. De altfel, regretatul om de afaceri s-a implicat enorm în a-i ajuta pe cei doi fini ai săi să-și rezolve problemele de cuplu.

La un moment dat, aflată în plin scandal din cauza unei presupuse infidelități din partea soțului său, Nicoleta Luciu s-a retras în casa nașilor săi de cununie, Peter Imre și Marina Meleşcanu.

Asaltată de presă, frumoasa actriță nu a vrut să ofere nicio declarație la vremea aceea, dar regretatul om de afaceri i-a sărit în ajutor și a negat toate speculațiile din presă legate de o eventuală separare a finilor săi.

„Sunt oameni extrem de frumoşi. Am acceptat să fim naşii lor şi pentru că am crezut în ei şi credem în ei, dar şi pentru că naşii te ajută atunci când viaţa nu mai este roz.

Pe ei îi cunoaştem de la nunta noastră, am fost în multe situaţii împreună şi am văzut cum se comportă unul cu celălalt. Şi-au construit familia foarte trainic, foarte temeinic şi aşa va rămâne. Sunt convins că povestea aceasta se va clarifica şi pentru marele public. Nici nu se pune problema unui divorţ.”, declara Peter Imre, citat de Click!.

În afară de Marina Meleșcanu, regretatul om de afaceri a mai avut o relație în tinerețe din care a rezultat un copil. De asemenea, Peter Imre s-a iubit și cu prezentatoarea TV, Corina Dănilă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...