Cine este logodnicul Monicăi Roșu. Cei doi vor fi părinți în curând

Cine este logodnicul Monicăi Roșu. Cei doi vor fi părinți în curând

Bucurie mare în casa unei mari campioane a României! Monica Roșu este însărcinată și va avea primul ei copil! Cine este logodnicul frumoasei sportive și când este planificată nunta.

Monica Roșu va deveni mămică, pentru prima oară

Monica Roșu, fosta campioană a României la gimnastică, a dezvăluit că este însărcinată. Prezentatoarea de știri sportive la TVR de 33 de ani a mărturisit cu mare fericire că ea și logodnicul ei, Vlad, vor deveni părinți peste câteva luni.

Invitată la emisiunea “Vorbește lumea”, Monica a spus că nu și-a ascuns burtica până acum, însă nimeni nu a sesizat și nici apropiații nu au dat-o de gol. Mai mult, fericita viitoare mămică a povestit când și cum s-a întâmplat minunea din viața ei:

„Undeva în mai s-a întâmplat fericitul eveniment. Ne întorsesem de la mare. Fusesem câteva zile la mare în iunie. Aveam așa niște senzații destul de ciudate. Ba eram happy, ba mă durea burtica. Am avut un moment de febră. Am zis că ceva nu este în regulă. Eu nu făceam febră. Durerile de burtă și de spate existau, dar în rest nimic. Am ajuns acasă. Mi-aduc aminte că eram la spălătorie. Mă oprisem să spăl mașina, și am zis să intru într-o farmacie de lângă să iau un test. Când am ajuns acasă, Vlad m-a văzut cu testul. Nu mai puteam să-i spun că e doar așa, să-l am în baie. L-am făcut. Am văzut cele două liniuțe. Au apărut aproape instant. Nu mai scoteam niciun sunet și m-a întrebat ce s-a întâmplat. M-am dus cu testul în living. Amândoi ne-am înroșit. Așa am aflat. Nu am putut să pregătesc nimic”, a declarat Monica Roșu, potrivit VIVA!

Cine este logodnicul Monicăi Roșu. Cei doi vor fi părinți în curând

Cine este logodnicul Monicăi Roșu. Cei doi vor fi părinți în curând

A fost cerută în căsătorie după ce a fost eliminată de la Exatlon

Monica Roșu a fost concurentă la emisiunea „Exatlon” de pe Kanal D. La sfârșitul lui 2018, când s-a întors din Republica Dominicană, campioana a avut parte de cea mai frumoasă surpriză. Ea și iubitul ei au plecat într-o vacanță în Madrid, unde Vlad a cerut-o în căsătorie. Frumoasa gimnastă a acceptat pe loc.

Fosta gimnastă a mărturisit că demult își dorea să rămână gravidă, iar lucrurile au curs de la sine în momentul în care nu s-a mai stresat pe tema asta.

Acum, visul ei s-a împlinit, iar în câteva luni își va strânge primul copil în brațe. Deși nu știe încă ce sex va avea copilul, Monica și Vlad au decis să-l numească David, dacă va fi băiat.

Cine este logodnicul Monicăi Roșu. Cei doi vor fi părinți în curând

Cine este logodnicul Monicăi Roșu. Cei doi vor fi părinți în curând

Monica Roșu și iubitul ei Vlad sunt de opt ani împreună

Monica Roșu și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de opt ani de zile. Fosta gimnastă spune că bebelușul care vine pe drum i-a unit și mai mult și este tot ce le trebuia pentru ca fericirea lor să fie deplină.

Și pentru că o asemenea veste trebuie împărtășită cu toți cei dragi, fosta campioană a României a postat anunțul despre sarcină pe contul ei de Facebook:

“În pofida greutăților aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine și sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi veștile bune. Eu și familia mea abia așteptăm să cunoaștem mica noastră comoară din burtică și suntem extrem de recunoscători pentru așa o binecuvantare.”, a fost mesajul transmis de Monica Roșu, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI