Cine este Gabriel Garko și cum a ajuns unul dintre cei mai populari oameni în randul femeilor din România, deși nu are nicio legătură cu țara noastră

Daria Petrescu 25.03.2020, 17:40
Cine este Gabriel Garko și cum a ajuns unul dintre cei mai populari oameni în randul femeilor din România, deși nu are nicio legătură cu țara noastră

Gabriel Garko, pe numele său real Dario Oliviero, s-a născut pe 12 iulie 1972 în Torino, Italia. Tatăl său este originar din Veneția, iar mama din Sicilia. Gabriel Garko a fost  de două ori in România și a ajuns unul dintre cei mai populari oameni în rândul femeilor din țara noastră.

Gabriel Garko este unul dintre cei mai populari oameni în rândul femeilor din România

Actorul este cunoscut în mod special pentru serialele L’onore e il rispetto și Îl peccato e la vergogna.  Acesta și-a început cariera mai întâi în lumea modelingului, după care a trecut la actorie.

Primele apariții în showbiz le-a avut în anii ’90. El a devenit cunoscut de abia după ce a primit rolul mafiotului Tonio Fortebracci în L’onore e il rispetto.

Fanele din România au avut ocazia să îl admire în 2018 pe scena Festivalului Cerbul de Aur, unde a fost prezentator.

Gabriel Garko este un adevărat sex simbol în Italia, dar nu numai. Fanele sale au avut ocazia să îl admire în “toată splendoarea” în “Senso ‘45”. În acest film el apare total gol. Este vorba despre o  scenă în care se avântă în mare alături de actrița Anna Galiena.

Pasionat de călarie, Garko este proprietarul unei școli de echitație. Actorul practică și  bodybuilding, după cum se poate ușor observa, înotul și schiul. Fumător înrăit în urmă cu aproape 10 ani, Garko ajunsese să fumeze și 60 de țigări pe zi, după cum el însuși a mărturisit într-un interviu. A reușit cu greu să renunțe, fiind una dintre cele mai înțelepte decizii din viața sa, potrivit life.ro.

Gabriel Grako, de două ori in România

În 2018, Gabriel Grako a venit în România pentru a prezenta Festivalul Cerbul de Aur. Italianul mai prezentase cu succes încă un festival de acest gen –  San Remo – alături de Mădălină Ghenea.

Gabriel Grako a fost  de două ori in România
Gabriel Grako a fost  de două ori in România

Garko nu a fost însă la prima sa vizită în țara noastră. În urmă cu mai bine de 15 ani a venit aici pentru a face un film cu Franco Zeffirelli. Italianul a fost surprins de schimbările în bine prin care a trecut țara noastră.

În trecut, ediția italiană a revistei Vogue l-a criticat dur pentru stilul său vestimentar. Ei au spus  despre el că parcă este “varianta masculină a Lindei Evanghelista din suburbii”.

“Își schimbă mereu culoarea și tunsoarea, fără să obțină vreun rezultat. Și care e treaba cu hainele și accesoriile? Întotdeauna e “prea mult”. Prea strâmt, prea strălucitor, prea dungat, prea evazat. Jachetele de piele prea lungi și largi. De asemenea, pantofii prea ascuțiți, curelele au catarame prea mari”, scria Vogue în urmă cu câțiva ani.

Filme cu Gabriel Garko:

Una Donna in Fuga (1996)

Mashamal – Ritorno al Deserto (1998)

Paparazzi (1998)

Le Fate Ignoranți (2001)

Callas Forever (2002)

Senso ’45 (2002)

Una Moglie Bellissima (2007)

Aspettando il Sole (2008)

Incompresa (2014)

Lazarat Burning (2017)

 

Urmăriți Impact.ro și pe