Cine este fosta lui Răzvan Fodor care are acum vilă de milioane de dolari şi un soţ afacerist. Era celebră în România. Foto

Ana Anitoiu, Narcisa Tomulescu 23.05.2021, 12:18

Înainte de a-și începe căsnicia fericită alături de Irina, noua prezentatoare de la ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”, Răzvan Fodor s-a iubit cu o femeie splendidă care are acum vilă de milioane de dolari şi un soţ afacerist.

Cine este fosta lui Răzvan Fodor care are acum vilă de milioane de dolari

Pe Irina, Răzvan Fodor a cunoscut-o când el avea 32 de ani, iar ea doar 19 ani. Însă, înainte de a fi cucerit de partenera lui de viață, el a avut relații cu femei frumoase printre care se numără Catrinel Menghia și Linda Croitoru. Cea din urmă și-a schimbat viața într-un mod fabulos.

După ce relația ei cu Răzvan Fodor de la începutul anilor 2000 a luat sfârșit, Linda Croitoru a avut o relație timp de doi ani cu fotbalistul Răzvan Raț. Apoi, în urmă cu 15 ani, splendida brunetă a plecat în Statele Unite ale Americii. În România, ea ajunsese destul de cunoscută datorită emisiunii ”Superbingo” ce se difuza la vremea respectivă la PRO TV, dar și a apariției în clipuri ale trupelor: Vunk, Holograf sau Krypton.

Cine este fosta lui Razvan Fodor care are acum vila de milioane de dolari si un sot afacerist. Era celebra in Romania. Foto
Fosta iubita a lui Razvan Fodor

Cum și-a schimbat viața fosta iubită a lui Răzvan Fodor

Mai exact, după ce a decis să părăsească țara în care s-a născut, Linda Croitoru a plecat la Hollywood, ca să ajungă actriță. Și-a schimbat și numele. Din Croitoru a devenit Taylor și a reușit să prindă câteva roluri în producții mici. Frumoasa brunetă a lucrat și ca model. În anul 2009 a fost primită la Casa Albă, unde a fost premiată pentru un proiect umanitar pe care l-a inițiat. Acesta s-a încheiat cu construirea unei școli pentru copiii în Kenya.

La un moment dat, fosta iubită a lui Răzvan Fodor l-a cunoscut pe actualul ei soț – omul de afaceri multimilionar Lance Collins, care este considerat un mogul al industriei băuturilor răcoritoare. Recent, ei au apărut în publicația Variety, după ce au cumpărat o vilă de 12 milioane de dolari în localitatea La Quinta, California. Anterior, ei au avut o vilă în Beverly Hills pe care au vândut-o cu 10 milioane de dolari.

Soțul fostei iubite a lui Răzvan Fodor, un afacerist de succes

Lance Collins, soțul fostei iubite a lui Răzvan Fodor, este un afacerist de succes. În anul 2000 a înființat compania Fuze Beverage, în subsolul casei sale din New Jersey. Aceasta a fost cumpărată în 2007 de Coca Cola, cu 250 milioane dolari. Americanul nu s-a oprit aici. A pus bazele altei companii de băuturi răcoritoare, Core Nutrition, unde a avut mai mulți asociați printre care s-au numărat și cântăreața Katy Perry.

După ce a ajuns la vânzări anuale de 200 de milioane de dolari, în 2018, Lance Collins a vândut afacerea către Dr Pepper, cu 535 milioane dolari. În prezent, soțul fostei iubite a lui Răzvan Fodor are o afacere legată de snack-food. La rândul ei, Linda, care are doi copii cu americanul, are propria ei afacere – ZenWTR, prin care vinde prima apă plată din lume îmbuteliată în sticle făcute 100% din materiale reciclate.

Urmăriți Impact.ro și pe