Cine este femeia în brațele căreia a fost fotografiat George Burcea. Andreei Bălan nu-i va conveni deloc

Iancu Andreea 04.06.2020, 19:56

George Burcea a ales să își părăsească familia frumoasă pe care o formase alături de Andreea Bălan. Iar dacă până acum nu dăduse vreun semn că și-ar fi refăcut viața, George a făcut un gest neașteptat. Astfel, actorul a postat o imagine care a stârnit revoltă în rândul urmăritorilor săi. Nu se știe ce reacție a avut Andreea atunci când a văzut imaginea cu fostul soț în brațele altei femei.

George, fotografiat alături de o altă femeie

Deși mulți s-au grăbit să considere imaginile unele care anunță o nouă relație, se pare că nu există motiv de îngrijorare, deocamdată. Postarea lui George reprezintă doar o scenă de film. Actorul a fost fotografiat pe platourile de filmare alături de colega sa de breaslă, Ana Pârvu. Din descriere aflăm că George Burcea este implicat în proiectul unui scurtmetraj.

”Dawn Of Night” este filmul în care joacă actorul, având un scenariu scris de Onica Dragomir Darius, Amalia Barna și Ana Pârvu și  regizat de Theodor Ionuț Popescu.  Alături de George, din distribuție mai fac parte și Ana Pârvu și Valentin Teodosiu.

George Burcea și Ana Pârvu, colega sa de platou Foto - Instgram
George Burcea și Ana Pârvu, colega sa de platou
Foto – Instgram

Andreea Bălan ar putea izbucni

Deși este o scenă desprinsă din film, această postare ar putea fi deranjantă pentru Andreea. George apare într-o ipostază sângeroasă, cu cămașa pătată, în brațele Anei, și ea cu haine pline de sânge.

În ciuda faptului că este un simplu rol, artista ar putea motiva că nu își dorește ca fiica sa, Ella, să privească astfel de imagini. Totodată, nu ar fi prima oară când Andreea este nemulțumită de postările fostului soț. Aceasta izbucnea la vederea unei scene din alt film în care un bărbat avea toporul la gât. Astfel, George s-a ales cu accesul blocat pe contul de instagram al Ellei.

După ce conflictul a escaladat, iar cei doi și-au reproșat vorbe grele, Andreea și George par să fi ajuns la un numitor comun. Bărbatul își vizitează fetițele și păstrează o comunicare cordială cu vedeta.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...