Cine este femeia cu care Culiță Sterp se afla în mașină când a făcut accident. A apărut și prima reacție a logodnicei

Stan Filon 17.11.2022, 18:06
Cine este femeia cu care Culiță Sterp se afla în mașină când a făcut accident. A apărut și prima reacție a logodnicei

S-a aflat cine este femeia cu care Culiță Sterp se afla în mașină când a făcut accident! Celebrul cântăreț a provocat un accident rutier chiar în centrul orașului Cluj-Napoca. Artistul a fugit de la locul accidentului, iar acum s-a aflat și motivul: consumase alcool.

Cine este femeia cu care Culiță Sterp se afla în mașină când a făcut accident

Așadar, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în centrul orașului Cluj-Napoca, după care a fugit pur și simplu. Artistul a fost oprit, totuși, de polițiști, care l-au testat cu alcool-testul, iar rezultatul a fost pozitiv. Cântărețul a consumat alcool, după care s-a urcat la volanul bolidului său.

Culiță Sterp a avut o zi plină. A filmat cel mai nou videoclip al său într-un complex la Tarnița, alături de mai mulți artiști din formația sa. S-a întors de la filmări la volanul SUV-ului său, când a acroșat un autoturism Dacia Logan. Artistul nu era singur în mașină, ci împreună cu o femeie, respectiv dansatoarea care a participat la videoclipul său.

Cine este femeia cu care Culita Sterp se afla in masina cand a facut accident
Cine este femeia cu care Culita Sterp se afla in masina cand a facut accident

Accidentul s-a soldat cu o victimă

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie. În urma impactului, conducătorul autoturismului Dacia Logan a fost rănit, fiind transportat la spital.

„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Potrivit poliţiştilor, Culiţă Sterp nu ar fi rămas în zonă după ce a provocat accidentul rutier, fiind ulterior identificat de oamenii legii. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală din apropiere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...