Cine este doctoriţa găsită moartă într-un spital din Constanţa. Este incredibil ce au găsit colegii lângă femeie

Stan Filon, Cătălin Mureșanu 25.04.2021, 19:38
Cine este doctoriţa găsită moartă într-un spital din Constanţa. Este incredibil ce au găsit colegii lângă femeie

Acum s-a aflat cine este doctoriţa găsită moartă într-un spital din Constanţa! O doctoriță de 38 de ani s-ar fi sinucis în timpul serviciului, într-un spital privat din Constanța. Femeia și-ar fi injectat un cocteil de medicamente iar polițiștii au suficiente probe să creadă că s-ar fi sinucis. Medicii legiști și criminaliștii sunt cei care vor trebui să dezlege misterul morții tinerei doctorițe.

Cine este doctoriţa găsită moartă într-un spital din Constanţa

Loredana Chircu a intrat de gardă aseara, iar după mai multe consultații obinuite, s-a retras într-o camera, iar colegii au crezut că merge să se odihnească. S-a încuiat pe interior și nu a mai iesit. Ingrijorați că femeia nu mai apare, colegii au mers și au bătul la usă. Cum nu le-a raspuns nimeni au forțat ușa si au intrat. Doctorița era căzută jos iar langa ea se aflau doua seringi goale. Imediat, colegii au sunat la 112 iar pana la venirea medicilor de la SMURD au  început manevrele de resuscitare. Acestea au fost continuate apoi și de echipajul SMURD, însă fără niciun rezultat. Medicii au constantat decesul iar cazul a fost preluat imediat de polițiștii constanțeni, chemați si ei la fața locului.

Loredana Chircu era medic de medicină internă si intrase de gardă la ora 20:00 fără sa prezinte vreo problemă vizibila. Și totuși se pare ca starea de sanatate a acesteia se alterase în ultimile zile. Pe fondul epuizării dar și altor afecțiuni de care suferea, femeia suferise în urmă cu câteva zile un accident vascular cerebral. Lua tratament medicamentos pentru tensiune dar si pastile de slabit. Uneori apela si la diverse cokteiluri pentru a depăși starea de epuizare.

Cine este doctorita gasita moarta intr-un spital din Constanta
Cine este doctorita gasita moarta intr-un spital din Constanta

Au fost găsite două seringi folosite lângă trupul doctoriței

Criminaliștii au găsit lânga trupul neînsufletit doua seringi folosite, semn ca femeia ar fi recurs la un gest extrem. Mai mult decat atat, surse din ancheta susțin ca în  ultima perioadă avea o stare depresivă, însă nu a lăsat vreun bilet de adio.

”Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa”, ne-a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Necropsia va fi cea care va face lumina în ceea ce privește cauzele decesului subit al doctoriței, iar cercetările polițiștilor vor elucida și misterul care planează asupra acestei morți. Loredana Chircu era căsătorită și a lăsat în urma ei o fetiță.