Cine este diva cu cele mai scumpe picioare din showbiz. Suma pentru care sunt asigurate e de domeniul fantasticului

Ioana Bucur 20.01.2022, 09:35

Nu e neobișnuit să auzi că un medic chirurg și-a asigurat mâinile, în condițiile în care un accident serios i-ar putea pune punct carierei pentru care s-a pregătit ani buni. Se pare că același principiu îl aplică și persoanele care își câștigă existența datorită felului în care arată. S-a aflat cine este diva cu cele mai scumpe picioare din showbiz. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, și-a făcut o asigurare cu o valoare fabuloasă: „Unul a fost mai scump decât celălalt!”

Cine are cele mai scumpe picioare din showbiz

Vedetele sunt ca noi…până aflăm că își asigură părți din corp pentru sume la care cei mai mulți oameni pot doar să viseze.

Una dintre cele mai frumoase și celebre femei din lume a dezvăluit, în timpul unei emisiuni TV, că și-a asigurat picioarele pentru o sumă colosală. Cele mai scumpe picioare din showbiz au fost evaluate la peste două milioane de euro, însă suma putea fi mai mare, dacă specialiștii nu observau un defect ce a scăzut valoarea unuia dintre ele.

Poate pare că vorbim de o mașină sau de o casă, dar nu este așa. Supermodelul Heidi Klum, care a fost supranumită, în lumea modei, „The Body” (n. red. – corpul), a mărturisit că are o poliță de asigurare în valoare de peste două milioane de euro de la un client pentru picioarele sale.

diva cu cele mai scumpe picioare din showbiz
Heidi Klum

„Unul a fost mai scump decât celălalt”

În vârstă de 48 de ani, Klum a explicat că în momentul în care s-a făcut evaluarea, un defect a tăiat o sumă destul de mare din valoare: piciorul drept este evaluat la 1,2 milioane euro, iar cel stâng valorează „doar” un milion de euro pentru că are o cicatrice în urma unui accident din copilărie.

„Unul a fost mai scump decât celălalt pentru că în copilărie am căzut pe o bucată de sticlă și am o cicatrice mare. Evident, am pus atât de mult spray bronzant încât nu se vede acum, dar da, unul a fost mai scump decât celălalt. Sunt ciudate lucrurile pe care le fac unii oameni”, a mărturisit Heidi Klum.

Cheia succesului său incredibil, spune ea, a fost încrederea uriașă în propriile forțe. Heidi Klum a adăugat că modellingul a fost și rămâne marea sa pasiune și s-a dedicat trup și suflet carierei sale.

Oricât de bizar ar părea pentru mulți, nu este singura vedetă care a ales să își asigure cele mai „importante” părți ale corpului. Pe listă regăsim nume precum Jennifer Lopez, Rihanna, Madonna, Mariah Carey și Kim Kardashian.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...