Cine este, de fapt, Zannidache. Cum a ajuns star TV feblețea lui Alex Velea

Daria Petrescu 25.01.2021, 12:42
Cine este, de fapt, Zannidache. Cum a ajuns star TV feblețea lui Alex Velea

Zannidache face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021, acesta reușind să devină în scurt timp, unul dintre cei mai apreciați concurenți. Publicul a apreciat faptul că acesta spune lucrurilor pe nume în emisiune, drept urmare, în ediția de duminică, 24 ianuarie a fost votat ca fiind preferatul echipei. Puțini sunt însă, cei care știu detalii din viața artistului. Iată cum a ajuns star TV feblețea lui Alex Velea.

Cine este, de fapt, Zannidache

Viața lui Zannidache nu a fost deloc ușoară. Abandonat de părinți, acesta a fost nevoit să locuiască într-un centru de copii, până ce Alex Velea i-a descoperit talentul muzical.  De altfel, Alex face astfel de lucruri cu tinerii talentati, insa defavorizati din multe puncte de vedere.

Încet, încet s-a făcut remarcat pe piața muzicală, însă până să devină cunoscut, tânărul a avut un parcurs greu și nu îi e rușine să recunoască asta. Zannidache a crescut în condiții greu de imaginat

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache, potrivit Kanal D.

Zanni, preferatul publicului la Survivor România

Zannidache a devenit unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România, acesta fiind votat de public în săptămâna care s-a încheiat, drept favoritul din concurs.

Viața lui Zannidache nu a fost deloc ușoară

Astfel că, în ediția de duminică seara, s-a aflat că Zanni a fost cel mai votat de oameni. De asemenea, el a decis că Alexandra Stan este  cea care ar trebui să plece acasă. Din fericire pentru artistă, publicul a decis să mai rămână, așa că eliminat din competiție a fost Costi Ioniță.

Cum și-a justificat Zanni decizia

„Păi azi am câștigat, am fost suparat în urma discuțiilor de ieri pe Jador, dar ne-am impăcat. Am luat-o matur, mie mi-a trecut. Voiam sa il votez pe Jador, daca ieseam eu preferat, sunt sincer, dar Jador are de stat aici foarte mult timp.

Sper ca a luat-o si el matur, sunt lucruri pe care simt să le spun. Aleg să votez, fără frustrari, fara suparari, fără nimic, cu inima împacată, pe motiv sportiv.

De ce? Pentru că ne place când câștigam, ne place când ne simțim bine și sunt unii oameni care nu s-au adapatat aproape deloc aici, le este greu.

Mă bucur totuși că acești oameni au împarțit cu mine patură și perna si vrem sută la sută să dăm afara verigile slabe pentru ca am văzut cât de dulce este o proba de comunicare si nu mi-aș permite să mai pierdem vreuna. Este unul dintre cele mai importante jocuri și fix acum a căzut lumina pe noi. Deci o să merg pe motive sportive. Nu este o decizie grea, o am aici pe Alexandra Stan, ea este câștigatoarea nominalizării”, a spus Zanni în ediția de duminică seara, 24 ianuarie.

Urmăriți Impact.ro și pe