Cine este, de fapt, soția lui Nicușor Dan. Ce spune femeia despre fetița cuplului

Mirabela Vasile 23.09.2020, 17:53
Cine este, de fapt, soția lui Nicușor Dan. Ce spune femeia despre fetița cuplului

În prag de alegeri locale, mulți se întreabă cine este de fapt soția lui Nicușor Dan. Alesul dreptei la alegerile locale pentru Primăria Capitalei este unul dintre cei mai vocali și acizi candidați. De asemenea, Nicușor Dan se luptă pe toate fronturile pentru a câștiga susținători. Puțini știu însă că acesta are o soție iubitoare și un copil frumos.

Cine este și cu ce se ocupă de fapt soția lui Nicușor Dan

Nicușor Dan și Mirabela au o relație liniștită de câțiva ani de zile, dar și un copil frumos. Cei doi locuiesc într-un cartier din Capitală. Soția politicianului este manager la o companie auto și a adus-o pe fetița lor pe lume în apropierea alegerilor locale trecute.

Soția lui Nicușor Dan povestea în urmă cu ceva timp despre cum este cu adevărat politicianul.

”S-au scris multe despre Nicușor și totuși prea puține, dacă este să mă gândesc la ce reprezintă Nicușor pentru România. Nu voi face lista realizărilor lui, vă las pe voi să o faceți, dar voi scrie câteva rânduri despre ce înseamnă Nicușor pentru familia noastră, despre bucuria de a-l avea ca partener de viață și tată al fetiței noastre.

Cu Nicușor fiecare zi este una deosebită, pentru că reușește să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie și adolescență atunci când stăm la masă, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând șah si cărți, cu cate o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă dacă avem bagajele pregătite și ne urcăm în mașină, fără să știm destinația finală”, scrie soția lui Nicușor Dan pe Facebook.

Cum arata fetita lui Nicusor Dan
Cum arata fetita lui Nicusor Dan

Nicușor Dan lăudat de soția sa

Femeia a declarat că Nicușor este echilibrul căminului lor și că a învățat-o să iubească necondiționat. De asemenea, Mirabela spune că Nicușor Dan își respectă tot timpul promisiunile. De altfel, toți cei din familie îl iubesc și îl apreciază.

”Nicușor m-a învățat « iubirea necondiționată » și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetiță noastră. Nicușor își respectă tot timpul promisiunile, dar asta o știm cu toții, nu este nevoie să detaliez.

Dar tot cu Nicușor am căutat locuință, grădiniță și bona pentru Aheea, sau medici, atunci când a fost cazul. Nicușor este acel membru al familiei pe care toată lumea îl iubește, îl respecta și-l apreciază, și asta nu pentru ceea ce face el în viață publica, ci pentru iubirea cu care ne-nconjoara și pentru modul în care relaționează că fiu, frate, nepot, verișor, prieten, tata și partener”, mai spune Mirabela.

Urmăriți Impact.ro și pe