Cine este, de fapt, soacra Gabrielei Cristea. Recent a apărut pentru prima oară la TV

Ioana Bucur 21.09.2021, 22:15
Cine este, de fapt, soacra Gabrielei Cristea. Recent a apărut pentru prima oară la TV

Tavi Clonda a fost bărbatul care a adus liniștea și fericirea în viața celebrei prezentatoare, dar și omul care i-a oferit cel mai frumos cadou – o familie. Îndrăgostiți ca în prima zi, cele două vedete nu se feresc să dea detalii „din casă”, însă au reușit să o țină departe de ochii curioșilor pe mama artistului. Până acum! Soacra Gabrielei Cristea a apărut pentru prima oară la TV. Ce a avut de spus despre nora sa.

Soacra Gabrielei Cristea, prima apariție publică

Frumoși, plini de viață și parcă mai îndrăgostiți ca oricând, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt un model de urmat. Sunt o familie unită, iar cele două fetițe au devenit centrul universului lor.

Cei care le urmăresc paginile de social media se bucură să vadă fragmentele din viața lor de acasă pe care aleg să le împărtășească în mediul online. Cu toate astea, o curiozitate a internauților a rămas fără răspuns, până acum – cine este și ce crede soacra Gabrielei Cristea despre prezentatoarea Antena Stars?

Misterul a fost elucidat. Mama lui Tavi Clonda și-a făcut debutul la TV, cu o ocazie specială. În ziua în care artistul a împlinit vârsta de 42 de ani, mama sa a apărut pe micul ecran cu un mesaj emoționant pentru fiul său.

„Vreau să vă salut și să vă doresc o zi bună. Mâine este 15 septembrie, o zi foarte importantă pentru mine. Îti urez La mulți ani, multă sănătate și împliniri alături de familia ta minunată.

Vreau să-ți mai spun ceva. Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mântră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizarile pe care le-ai avut. Te iubește mama foarte mult. Sunt alături de voi oricând”, a spus mama lui Tavi Clonda.

Cine este, de fapt, soacra Gabrielei Cristea
Tavi Clonda și mama sa

Ce crede mama lui Tavi Clonda despre nora sa

Emoționată, femeia a transmis cele mai frumoase gânduri și urări sărbătoritului, însă nu a uitat nici de soția artistului, Gabriela Cristea.

„Vă doresc multă sănătate tuturor. Tot binele din lume fetitelor, care sunt superbe și pe care le ador. Gabrielei, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună ei, așa a fost momentul”, a mai spus mama lui Tavi Clonda într-o emisiune TV.