Cine este, de fapt, noul iubit al Ralucăi Pastramă. Fosta soție a lui Pepe e fericită lângă el

Iancu Andreea 26.08.2021, 10:43
Cine este, de fapt, noul iubit al Ralucăi Pastramă. Fosta soție a lui Pepe e fericită lângă el

După un divorț care a debutat abrupt și ulterior s-a încheiat pașnic, Pepe și fosta sa soție au reușit să facă pace. În prezent, relația lor este una civilizată și mai mult, fiecare dintre ei și-a refăcut viața. În timp ce artistul trăiește o poveste de dragoste cu Yasmine, s-a aflat cine este, de fapt, noul iubit al Ralucăi Pastramă. Mama fiicelor lui Pepe este mai fericită ca oricând și se bucură de perioada minunată pe care o trăiește.

Fosta soție a lui Pepe iubește din nou! Cine este noul iubit al Ralucăi Pastramă

Viața merge înainte după divorț. După ce, în urmă cu șase luni de zile, semnau actele de divorț în fața notarului, Pepe și Raluca Pastramă trăiesc din nou fiorii dragostei. Pepe a fost însă cel care i-a luat-o înainte foste soții și s-a bucurat de burlăcie, afișându-se la scurt timp după despărțire în compania mai multor tinere. Cu toate acestea, Raluca a continuat să fie discretă și să se ocupe în principal de educația micuțelor ei și de grădinița pe care o administrează. Totuși, există zvonuri că fosta soția a lui Pepe iubește din nou, după ce noul iubit al Ralucăi Pastramă a postat o fotografie de cuplu.

Conform surselor cancan.ro, Raluca trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu un tânăr de 27 de ani, pe nume Ibrahim. Bărbatul este de origine arabă și a confirmat relația cu bruneta printr-o fotografie postată în mediul online, chiar de ziua sa. Noul iubit al Ralucăi Pastramă a ales însă să mascheze chipul partenerei sale de viață cu o inimă. Fotografia, care a fost trimisă către redacția sursei citate, dezvăluie că este vorba despre o relație extrem de serioasă între cei doi iubiți.

Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!, este mesajul presupusului iubit al Ralucăi Pastramă.

S-a aflat cine este noul iubit al Ralucăi Pastramă, fosta soție a lui Pepe
Imagine de cuplu cu Raluca și presupusul său iubit
foto – cancan.ro

Cum a reacționat Raluca după ce Pepe s-a afișat cu Yasmine, noua sa iubită

De câteva luni, Pepe trăiește o nouă iubire, alături de Yasmine, o tânără makeup artist, în vârstă de 26 de ani. Chiar dacă între artist și fosta sa soție lucrurile s-au încheiat, mulți curioși și-au dorit să afle care este părerea Ralucăi Pastramă despre noua parteneră a lui Pepe. Bruneta a mărturisit că mariajul lor nu mai funcționa de o perioadă, recunoscând că fiecare dintre ei este liber să își continue viața.

Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles. Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!, a declarat Raluca Pastramă, pentru playtech.ro.