Cine este, de fapt, noul iubit al Irinei Rimes. Unde a reprezentat România

Madlen Moraru 10.07.2020, 11:11

Jurata de la PRO TV este foarte îndrăgită de către publicul din România. De curând s-a aflat și cine este, de fapt, noul iubit al Irinei Rimes. Mulți dintre fanii săi ar putea avea o mare surpriză la acest capitol. Este cunoscut că artista nu a avut tocmai cel mai fericit parcurs amoros și este a fost cam ghinionistă la capitolul dragoste.

Cine este, de fapt, noul iubit al Irinei Rimes. Unde a reprezentat România

Noul iubit al Irinei Rimes a fost surprins chiar în compania artistei. De curând, cei doi au fost fotografiați chiar pe stradă. Jurata de la Vocea României se afla în mașina ei când acesta a ajuns la locul de întâlnire. Mai mult, ei au avut nevoie de câteva momente de intimitate, așa cum se întâmplă adesea în cazul noilor îndrăgostiți.

Cine este, de fapt, noul iubit al Irinei Rimes. Unde a reprezentat România
S-a aflat cine este, de fapt, noul iubit al Irinei Rimes

Însă, surpriza e că Irina Rimes și noul ei iubit nu s-au cunoscut recent. Ei se știu de ceva vreme, fiind vorba despre Cristi Comaroni, chitaristul cu care aceasta a mai avut și-n trecut o legătură sentimentală. De asemenea, ei și-au încheiat socotelile amoroase cu aproximativ un an în urmă, dar se pare că au reluat povestea de iubire. Totodată, tânărul despre care se știe că are abilități ieșite din comun la chitară și face parte din noua generație de artiști a fost surprins când se urca în mașina Irinei Rimes.

Potrivit celor de la cancan.ro, cei doi au fost surprinși în zona de nord a Capitalei, în care locuiește solista. De asemenea, după ce s-au urcat în mașina ei, aceștia au pornit spre centrul Bucureștiului, mai exact în zona Sălii Palatului, unde au făcut o oprire, la un magazin de muzică. Se pare că aceea a fost și destinația iubitului Irinei Rimes. Cristi Comaroni era echipat inclusiv cu o mască medicală de protecție și pare să respecte regulile impuse de autorități, fiind grijuliu față de vedeta PRO TV. Pozele cu cei doi pot fi observate și în galeria foto.

Noul iubit al Irinei Rimes a fost cooptat în trecut și de Inna, pentru mai multe concerte și reprezentații live. De asemenea, a făcut parte din ”X-Plod”, care a cântat alături de Lala Band în toate concertele lor live. Cristi Comaroni a reprezentat România la cel mai mare festival de heavy-metal din lume, care se numește ”Wacken Open Air”.

Urmăriți Impact.ro și pe