Cine este, de fapt, nașul celebru al lui Chef Florin Dumitrescu. Apărea mereu la TV, însă recent s-a apucat de afaceri

Cristian Cojocaru 02.05.2021, 19:48
Cine este, de fapt, nașul celebru al lui Chef Florin Dumitrescu. Apărea mereu la TV, însă recent s-a apucat de afaceri

Chiar dacă toată lumea îi cunoaște pe cei doi, având în vedere că amândoi au apărut în cadrul televiziunilor, prea puține persoane știu cine este nașul lui Chef Florin Dumitrescu. ”Nașul” s-a reprofilat acum, având propria sa afacere.

Cine este nașul lui Chef Florin Dumitrescu

Atât Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii ”Chefi la cuțite” cât și Mihai Georgescu, de la Bere Gratis, sunt foarte cunoscuți, având în vedere aparițiile lor în cadrul televiziunilor. Ceea ce nu știu mulți este faptul că între cei doi există o legătură, chiar una strânsă. Astfel cântărețul i-a deveni naș, în urmă cu câțiva anu lui Chef Dumitrescu.

Mihia Georgescu, nu ezită să îl surprindă pe finul său, ori de câte ori are ocazia, astfel că odată, solistul trupei Bere Gratis și-a făcut apariția în platoul emisiunii. Juratul a alergat către nașul său, după ce aceștia nu se mai văzuseră de o perioadă destul de lungă de timp, chiar imediat după ce porțile s-au deschis.

”Nu ne-am văzut de mult timp și faptul cum a venit el spre mine și m-a îmbrățișat m-a emoționat și pe mine și pe el. Oamenii care se iubesc și oamenii care sunt în familie se iubesc oricum ar fi.”, a spus Mihai Georgescu la Chefi la cuțite.

Nasul lui Chef Dumitrescu s-a apucat de afaceri
Nasul lui Chef Dumitrescu s-a apucat de afaceri

Cu ce se ocupă acum solistul

Mihai Georgescu a hotărât să se lanseze în domeniul afacerilor, luând-o de la zero. Astfel, acesta și-a deschis o școală de muzică și teatru, având la activ peste 50 de elevi. Voca School, așa cum se nuemste aceasta, reprezintă un proiect dezvoltat în totalitate de către solistul trupei Bere Gratis, iar în cei peste doi ani de funcționare, a avut peste 100 de cursanți.

Școala se află în București și oferă cursuri de canto, pian, chitară și teatru, atât pentru copii cât și pentru adulți, reușind de-a lungul timpului să adune peste 100 de cusanți.

„Am început acest proiect acum doi ani şi jumătate cu un singur copil, apoi am început să funcţionăm într-un ritm în care nu m-am aşteptat, oamenii au venit foarte deschişi, avem acolo patru departamente: teatru, chitară, pian şi canto“, spune Mihai Georgescu.

Profesorii acordă lecțiile în mediul online, până când acestea vor putea fi ținute în mod fizic. Fondatorul Voca School a afirmat că cel mai tânăr cursant are doar șase ani, menționând că activitatea în sine, nu se desfășoară după o procedură rigidă, din contră, după o programă care este mulată fiecărui cursant în parte.

„Nu este rigoarea unei meserii inginereşti, stăm până totul ne iese aşa cum ne dorim. Copiii învaţă o oră pe săptămână la şcoală, profesorul te învaţă cum să faci, dar apoi urmează pregătirea acasă. Suntem o întreagă echipă, iar rolul nostru este de mentorat. Copiii nu au nevoie de idoli, au nevoie de mentori şi dacă înţelegem lucrul acesta, atunci sistemul lor valoric va fi unul important şi el se va vedea în societate“, a mai adăugat Mihai Georgescu.

Urmăriți Impact.ro și pe