Cine este, de fapt, iubitul Ramonei Bădescu. Frumoasa vedetă a spus tot: “Este unic, m-a cucerit”

Ana Anitoiu 08.03.2021, 16:39

Ramona Bădescu a dezvăluit cine este, de fapt, iubitul ei, cu care are un fiu, și cum arată inelul primit de la el. Frumoasa vedetă a vorbit despre bărbatul cu care își împarte viața și despre relația lor, dar și despre cel mai frumos vis ce i s-a împlinit până acum. Actrița a spus și ce regret a avut în ziua în care a născut, la vârsta de aproape 50 de ani.

Cine este, de fapt, iubitul Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu a dat din casă! Vedeta a spus că logodnicul ei este italian, se numește Fabio Cali și îi plac mult diamantele. Și pentru că tot are această pasiune, a cerut-o de soție cu un inel impresionant și foarte valoros. Frumoasa româncă a recunoscut că nu prea îl poartă, ci îl ține mai mult la bancă. Totuși, cel mai frumos diamant al lor este fiul lor, Ignazio.

“Fabio Cali, logodnicul meu, iubeşte diamantele, îi plac bijuteriile. Ne leagă multe lucruri în comun. El este unic, m-a cucerit, focul nostru este veşnic aprins. Avem o legătură specială. Ne-am găsit la o vârstă matura, suntem persoane legate pentru totdeauna. Ignazio este diamantul cel mai frumos al vieţii noastre. Inelul sta mai mult la bancă, nu prea îl folosesc”, a spus Ramona Bădescu, la emisiunea ”Exclusiv VIP” cu care Cristi Brancu a debutat la Prima TV.

Ramona Bădescu, despre cel mai frumos vis ce i s-a împlinit

De altfel, Ramona Bădescu a dezvăluit că cel mai frumos vis ce i s-a împlinit a fost acela de a avea un copil, astfel încât mama ei să aibă un nepoțel. Acum, mama ei este în Italia, alături de cel mic. În ciuda faptului că și-a dorit mult să aibă un copil, vedeta a aflat că a rămas însărcinată într-un moment în care nu se aștepta la acest lucru.

”Sunt fericită, sunt mamă împlinită. Am răpit-o pe mama, mi-am dorit toată viaţa să am un copil, că ea să aibă un nepoţel. E cel mai frumos vis care putea să mi se întâmple. Dumnezeu mi l-a dat pe Ignazio, a venit într-un moment în care nu mai visam, nu mă aşteptam. Nu mi-a venit să cred când am aflat”, a mai spus frumoasa româncă.

Ramona Bădescu, despre regretul din ziua în care a născut

Totodată, Ramona Bădescu a vorbit despre ziua în care l-a născut pe fiul ei. Ea a recunoscut că ar fi vrut să nască normal, dar a fost nevoită să apeleze la o operație de cezariană, pentru că băiețelul se afla cu capul în sus la momentul nașterii. În plus, vedeta a avut un sfat pentru toate tinerele și a precizat că abia după ce a apărut pe lume copilul ei și-a dat seama ce sacrificii a făcut mama ei pentru ea.

”Sfătuiesc tinerele să facă în aşa fel încât să nu rămână pe ultima sută de metri. Să rămână însărcinate când simt asta. Am născut prin cezariană pentru că băieţelul era cu capul în sus. Mi-ar fi plăcut să fie totul tradiţional, dar nu s-a putut. A fost cel mai răscolitor moment. De atunci ştiu ce înseamnă să fii mamă, realizez ce sacrificii a făcut mama pentru mine”, a mai spus Ramona Bădescu, care a fost în doliu în luna noiembrie a anului trecut. Mai multe detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...