Cine este, de fapt, Dezideriu, omul din spatele paginii de Instagram Mercur Retrograd

Ioana Bucur 01.11.2021, 19:39
Cine este, de fapt, Dezideriu, omul din spatele paginii de Instagram Mercur Retrograd

Cu aproape jumătate de milion de persoane care așteaptă zi de zi porția de astrologie, nici nu e de mirare că se prezintă ca fiind „cel mai celebru necunoscut”. Dar cine este, de fapt, faimosul Dezideriu, omul din spatele paginii de Instagram Mercur Retrograd.

Admirat, contestat, urmărit de aproape cinci sute de mii de curioși: Dezideriu, omul din spatele paginii de Instagram Mercur Retrograd

„Hai că nu e chiar așa. E mai rău”, „Tu nu te înțelegi pe tine, dar vrei să te iubească alții”. Combinația de umor și sensibilitate cu care abordează astrologia l-a făcut o adevărată vedetă în mediul online, pagina sa de Instagram fiind urmărită de aproape jumătate de milion de oameni, iar printre fanii săi se numără: Alina Ceușan, Lidia Buble, Răzvan Simion, Carmen Grebenișan sau Oana Roman.

Invitat la podcastul Lorenei Buhnici, omul din spatele paginii de Instagram Mercur Retrograd a acceptat să ofere câteva detalii din culise. „Dezideriu” este, de fapt, rezultatul unei idei apărute în mod spontan, într-o redacție de știri.

„Dezideriu este un personaj pe care l-am creat , la modul cel mai sincer și real, într-un brainstorming, într-o redacție, cu niște colegi care au zis, după ce au aflat că știu astrologie și că mă joc cumva în zona asta: „Păi, hai să te dăm la televizor”. Stând la o cafea, ne-am gândit cum să-mi spun, că nu am vrut cu nume și prenume.

Am încercat să facem mai multe variante, unele pe care nu le pot reproduce aici. Am rămas, în cele din urmă, la Dezideriu, tradus, la acel moment, ca fiind „cel dorit”. Se pare că am reușit să duc numele, în logica asta, mai departe, a spus el, la podcastul Lorenei Buhnici.

Cine este, de fapt, Dezideriu, omul din spatele paginii de Instagram Mercur Retrograd
Dezideriu

„Mercur Retrograd este un lucru bun, în esență”

Dezideriu promite că va face o dezvăluire importantă, în momentul în care pagina sa de Instagram va ajunge la un milion de urmăritori: zodia sa! Dezideriu a explicat și de ce a ales să și numească pagina „Mercur în Retrograd”:

Mercur Retrograd este un lucru bun, în esență. Faptul că manifestarea este ciudată sau problematică sau ne scoate pe noi din zona de confort , cumva, asta ar trebui să ne dea de gândit, nu să ne facă să spunem că planeta e de vină.”

Simpaticul astrolog a oferit și câteva detalii despre activitatea sa profesională. Este, în esență, un om de Comunicare, cu experiență în presă, media, radio și online.

„Am un job stabil. Ceea ce fac cu Dezideriu este un hobby. Ușor, ușor a devenit, de fapt, al doilea job. Lucrez în zona de Comunicare. De când am intrat în câmpul muncii am făcut presă, media, am făcut și radio, agenție de presă. Am luat câte puțin din fiecare.”

Urmăriți Impact.ro și pe