Cine este, de fapt, bărbatul tinerel cu care se iubește Angela Gheorghiu. Soprana a făcut mărturisirea după un deceniu de relație

Andrei Simion 21.03.2023, 09:49

Angela Gheorghiu a dezvăluit cine este bărbatul cu 22 de ani mai tânăr decât ea cu care se iubește de multă vreme. Soprana, care a avut o căsnicie nefericită cu tenorul francez Roberto Alagna, a făcut o mărturisire după un deceniu de relație.

Cine este iubitul Angelei Gheorghiu

Angela Gheorghiu, în vârstă de 57 de ani, are o relație de un deceniu cu Mihai Ciortea, un medic stomatolog cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Soprana a spus despre partenerul ei că a fost cel care i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, după două căsnicii încheiate – prima cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ștefan Gheorghiu, ce a luat sfârșit în 1994, și a doua cu tenorul francez de origine italiană Roberto Alagna, ce a început în 1996 și s-a terminat în 2013.

Soprana a povestit că l-a cunoscut pe Mihai Ciortea la Royal Opera House în cel mai trist moment al vieţii ei personale. Angela Gheorghiu a adăugat că el a fost dintotdeauna un admirator al ei și un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului.

Angela Gheorghiu și iubitul ei, Mihai Ciortea
Angela Gheorghiu și iubitul ei, Mihai Ciortea

„De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi că doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt.

Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, povestea  soprana Angela Gheorghiu, potrivit Elle.

Angela Gheorghiu, căsnicie nefericită cu fostul ei soț

Celebra soprană a mai povestit că mariajul cu Roberto Alagna a fost unul nefericit, pentru că tenorul obișnuia să aibă un comportament violent față de ea, chiar și în fața familiei sale, care nu îi lua apărarea atunci când artistul își pierdea cumpătul.

„Era violent și în fața familiei mele, dar și în fața familiei sale. Am trecut prin asta. Am spus ani de zile că nu pot crede asta, că va fi bine. Dar este ca o boală. Chiar dacă ești cea mai furioasă persoană, să te ridici și să îți lovești soția, așa ceva nu se poate. Și să faci asta în fața în fața tatălui tău și a fratelui și ei să nu spună o vorbă?”, a povestit soprana.

Angela Gheorghiu a spus că mariajul cu tenorul francez a reprezentat „cea mai neagră pagină a vieții” ei. Soprana a adăugat că nu a mai vrut să trăiască cu ideea că partenerul ei de viață era violent.

Urmăriți Impact.ro și pe