Cine este, de fapt, bărbatul cu care a fost fotografiată Ana Maria Prodan. “Oamenii au familii”. Reacția furibundă a impresarei (Exclusiv)

Badea Violeta 20.12.2021, 18:42

Anamaria Prodan a fost surprinsă, în urmă cu câteva zile, în urma unui bărbat misterios. Imediat, presa s-a grăbit să speculeze că acesta ar putea fi chiar noul ei iubit. În urmă cu puțin timp, impresara a luat decizia de a clarifica lucrurile. Iată cine este, de fapt, bărbatul cu care a fost fotografiată vedeta!

Anamaria Prodan, reacție după ce s-a spus că și-a refăcut viața

Sătulă să fie cuplată cu tot felul de domni, Anamaria Prodan a răbufnit și a decis să spună tot adevărul despre presupusul iubit.

Celebra impresară a eliminat orice fel de zvon potrivit căruia relația dintre ei ar fi una de iubire. Potrivit vedetei, bărbatul misterios, în compania căreia a fost surprinsă recent, este doar un partener de afaceri.

„M-am săturat să-mi văd numele asociat cu toți partenerii de afaceri, cu toți bărbații care stau lângă mine pentru o secundă în poză! Acești oameni au familii! Mă numesc Anamaria Prodan. Nu uitați! Nu am amanți.

Nu îmi pun copiii în situații jenante. Îmi respect prietenii și le respect familiile. Dacă cineva apare în viața mea, eu sunt prima care vă voi anunța.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

Lovitura grea primita de Anamaria Prodan de la Corina Caciuc
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, amenință că va da în judecată publicațiile respective

Anamaria Prodan amenință că va da în judecată publicațiile care au lansat acele zvonuri la adresa ei. La scurt timp după ce a văzut fotografia respectivă în presă, impresara a luat foc și a făcut câteva precizări pe pagina sa de Instagram. Potrivit vedetei, bărbatul din fotografie se numește Dragoș și este un bun prieten al acesteia.

„Vă anunț oficial și este valabil pentru toate publicațiile care au scris asemenea prostii că vă voi da în judecată și eu si oamenii despre care scrieți doar de dragul vizualizărilor. Chiar nu mai aveți pic de Rușine? Chiar nu mai aveți limită? Dragoș are familie! Are părinți! Suntem prieteni de ani de zile!

Suntem parteneri de business. Cum va permiteți să scrieți așa ceva ? Chiar nu mai există nici o limită a bunului simț? Aveți o ora să scoateți aceste aberații! În caz contrar, până diseară notificările sunt la dvs la redacție, si din partea mea, și a lui Dragos.

Să vă fie rușine căci nu mai aveți o umbră de demnitate! Probabil vă va da Dumnezeu exact așa să se uite copiii dvs în ziare si pe net sa vadă asemenea mizerii.”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Amintim că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin scandal de divorț. Prima înfățișare a divorțului va avea loc în data de 7 februarie 2022. Între timp, celebra impresară a avut parte de o petrecere de pomină la împlinirea vârstei de 49 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...