Cine este concurentul care părăseşte Survivor 2021. Daniel Pavel a făcut anunţul. „Înnebunesc”

Cristian Cojocaru 26.02.2021, 13:57
Cine este concurentul care părăseşte Survivor 2021. Daniel Pavel a făcut anunţul. „Înnebunesc”

În urma anunțului făcut de Daniel Pavel, un nou consiliu de urgență se va întruni, astfel concurentul părăseşte Survivor 2021. Mâine seară urmează să aibă loc jocul de Imunitate la sfârșitul căruia prezentatorul va anunța plecarea noului concurent.

Concurentul părăseşte Survivor România mâine seară

După ce timp de mai multe săptămâni, tot mai mulți concurenți din cadrul competiției Survivor România au părăsit concursul. un al competitor va pleca acasă. Din cauza accidentării grave la picior, Lucian Barbu a fost primul Războinic care a plecat din cadrul competiției. Acesta a fost urmat de către Alin Sălăjean, apoi Marilena și Alexandra Stan de la echipa Faimoșilor.

Jocurile care îi solicită la maxim pe concurenți, aceștia cedează fizic din ce în ce mai mult, luptând până în ultima clipă. În emisiunea de mâine seară, Daniel Pavel urmează să îl anunțe pe unul dintre concurenți că este timpul să părăsească acea competiție. Jador s-a gândit că ar putea fi vorba despre el, afirmând că ar înnebuni dacă el este cel care urmează a fi eliminat.

„Am un anunț important și unul foarte neplăcut, pentru unul din concurenții Survivor România 2021, drumul se oprește în această seară.”, a fost anunțul lui Daniel Pavel.

Atât Faimoșii cât și Războinicii nu s-au putut bucura prea mult de venirea noilor concurenți. Din cauza anunțului făcut, aceștia deja se gândesc care va fi următorul eliminat, creând deznădejde și teamă în rândul lor.

Andreea Antonescu nu este văzută cu ochi buni de către Zannidache
Andreea Antonescu nu este văzută cu ochi buni de către Zannidache

Zannidache a luat-o în vizor pe Andreea Antonescu

Venirea unor noi concurenți lasă loc de interpretări și stârnește diferite reacții ale vechilor competitiori. Andreea Antonescu pare să fi fost luată deja în vizor de către Zannidache, din cauza legăturii dintre ea și Elena Marin. Atunci când Andreea Antonescu a ajuns în cadrul Survivor România, cele două s-au îmbrățișat îndelungat, fără a ezita în a-și arăta prietenia care le leagă.

Elena a fost foarte emoționată de moment, lucru care a determinat-o să verse câteva lacrimi. Legătura dintre cele două vedete și totodată concurente în cadrul Survivor nu este văzută cu ochi buni de către Zanni, în mintea lui luând nașterea unor potențiale noi strategii.

„Bai, nene, ce faci, o speli in ureche?!”, a fost reacția lui Zannidache.

Un alt concurent, aliatului lui Zannidache pe parcursul competiției, Sebastian Chitosca nu s-a sfiit să își aducă la rândul lui comentariile la adresa Andreei Antonescu.

„Saptamana asta, daca pierdem, Andreea are bilet dus-intors…”, a afirmat concurentul Sebastian Chitosca.

Urmăriți Impact.ro și pe