Cine este cel mai bun influencer din România în 2020. Surpriză mare: cum arată top 3

Ana Anitoiu 09.11.2020, 14:32
Cine este cel mai bun influencer din România în 2020. Surpriză mare: cum arată top 3

A fost ales cel mai bun influencer din România din acest an, care va primi, săptămâna viitoare, premiul ”Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

Cine este cel mai bun influencer din România, în 2020

Cel mai bun influencer din România, în 2020, este splendida Cristina Ich, în vârstă de 33 de ani. Ea a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Cristina Ich a reuşit să le întreacă pe Alina Ceuşan, care s-a situat pe locul doi, și pe Bianca Adam – Tequila, care a ocupat locul al treilea.

Ceilalţi nominalizaţi la categoria ”Romanian Social Media Star of 2020” au fost: Andra Gogan, Cristi Munteanu, Emil Rengle, Mimi şi Vlad Munteanu.

Gala E! People’s Choice Awards pentru decernarea premiilor va fi difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, de televiziunea E!. Transmisia va începe cu un live de pe covorul roşu, de la ora 02:00. Ceremonia propriu-zisă va începe la 04:00.

Cine este cel mai bun influencer din Romania in 2020. Surpriza mare
Cristina Ich

Ce a spus Cristina Ich, după ce a câștigat premiul pentru cel mai bun influencer din România

După ce a aflat că a câștigat acest premiu, Cristina Ich a transmis un mesaj pentru fanii ei. Ea a recunoscut că în urmă cu câțiva ani nu ar fi crezut că ar putea obține o astfel de recunoaștere.

În plus, Cristina Ich a spus că scopul ei este ca prin conținutul ei online să educe generații, să ambiționeze și să ofere încredere în sine femeilor. Ea a recunoscut că și ea mai are de lucrat la aceste aspecte și a explicat motivul.

”Dacă îmi spunea cineva acum câţiva ani, că urmează să câştig la un moment dat un premiu internaţional şi să fiu alegerea publicului, nu aş fi crezut niciodată.

Deşi, prin conţinutul meu din online, îmi doresc să educ generaţii, să ambiţionez şi să ofer încredere de sine femeilor, am înţeles că şi eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată şi iubită”, a spus ea.

Vezi și: Dezvăluiri despre cum a fost cucerită Cristina Ich de Alex Pițurcă. ”Pot să te pup?”

De asemenea, Cristina Ich a mulțumit pentru toată susținerea și dragostea publicului. Ea a promis să vină cu proiecte tot mai mari pentru publicul ei.

”Am simţit toată susţinerea şi dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulţumi îndeajuns. Odată cu acest premiu am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit sa vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Mulţumesc People’s Choice Awards pentru această oportunitate şi experienţă frumoasă!”, a transmis Cristina Ich.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...