Cine este câștigătorul primei ediții din sezon 8 iUmor. L-a impresionat total pe Cheloo

Diana Radu 24.02.2020, 18:16
Cine este câștigătorul primei ediții din sezon 8 iUmor. L-a impresionat total pe Cheloo

iUmor, cea mai îndrăgită emisiune de pe Antena 1 a avut premierea sezonului cu numărul 8, sâmbătă pe 22 februarie. Ediția a a fost una plină de concurenți savuroși care au stârnit râsul dar și admirația celor trei jurați: Cheloo, Bendeac și Delia. Însă, dintre toți concurenții, unul a reușit să-i lase fără cuvinte atât pe telespectatori, cât și pe jurați, inclusiv pe Cheloo. Despre cine este vorba?

Concurentul de la iUmor, sezonul 8 care l-a impresionat până și pe Cheloo

Cel care a reușit să câștige trei like-uri de la jurați, dar și admirația publicului este Anghel Constantin, de profesie tehnician la anvelope  de utilaje industriale. El este concurentul cu numărul opt care a reușit să ajungă în finală, după ce a prezentat o poezie sub formă de roast la adresa celor care se dau ceea ce nu sunt.

De asemenea, concurentul de la iUmor, a fost unul de-a dreptul surprinzător deoarece în ciuda faptului că în timpul liber este luptător MMA jiu jitsu și grappling și că are corpul plin de tatuaje și de mușchi, în interiorul acestuia se ascunde o sensibilitate aparte. Anghel, a câștigat medalia de bronz la campionatul european de grappling, iar la campionatul național al Angliei a fost medaliat cu argint. Mai mult, Anghel scrie poezii  și decorează torturi.

iumor, sezonul 8, concurent, castigator
Concurentul de la iUmor, sezonul 8 care l-a impresionat până și pe Cheloo

Până și Cheloo a fost impresionat de versurile compuse de Anghel. ”Cu puțin efort ar putea să pună această poezie pe ritm de rap. Ceea ce a scris este foarte sincer, foarte bine, dă dovadă de observație fină, știu că dacă mai lucrează în această direcție chiar o să scrie foarte bine peste mulți ani. Umorul extrem este umorul pe care îl apreciez cel mai mult”, a declarat Cheloo.

Așa cum bine știți din sezoanele precedente iUmor, doar concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1. Startul voturilor s-a dat în timpul primei ediții din sezonul 8 și s-a termina a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală.

Urmăriți Impact.ro și pe