Cine este câștigătorul a 3,9 milioane euro la loto 6 din 49. Primul său gând a fost să-și ajute familia

Badea Violeta 09.11.2022, 08:03
Cine este câștigătorul a 3,9 milioane euro la loto 6 din 49. Primul său gând a fost să-și ajute familia

Marele premiu pus în joc joi, pe data de 3 noiembrie, la categoria I a jocului loto 6 din 49, de peste 3,9 milioane de euro, a fost câştigat. Cele şase numere extrase au fost 30, 12, 25, 10, 1 și 37, conform site-ului instituţiei. Un român a fost extrem de inspirat și a ghicit toată această serie. Cine este norocosul? Iată mai multe detalii în rândurile următoare.

Marele premiu la loto 6 din 49, de peste 3,9 milioane de euro, a fost câștigat. Cine este norocosul

Seara de joi, 3 noiembrie, a venit cu o veste nemaipomenită pentru un român, care s-a îmbogățit. Acesta a câștigat mai mult de 3,9 milioane de euro, ca urmare a extragerii loto 6 din 49.

Omul s-a prezentat marți, 8 noiembrie la sediul Loteriei Române pentru a-şi ridica banii, după cum arată un comunicat de presă transmis de Loteria Română.

Posesorul biletului norocos are 48 de ani, este din judeţul Giurgiu şi a declarat că a jucat constant la Loto 6/49 de peste 10 ani. Acesta a precizat că întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare.

Ele nu au nicio semnificaţie personală. Totodată, marele câștigător la loto 6 din 49 a afirmat că are de gând să-şi ajute familia cu banii obținuți.

Giurgiuveanul a aflat că el este marele câștigător luni, pe data de 7 noiembrie, când a mers într-o agenţie loto pentru a verifica biletul. Omul nu a dorit să-și dezvăluie identitatea.

Citește și Ce schemă i-a adus unui român marele premiu la Loto 6 din 49. Biletul norocos a costat doar 21,5 lei!

S-a castigat marele premiu la loto 6 din 49
S-a castigat marele premiu la loto 6 din 49

Cel mai mare câștig din istoria Loteriei Române

În anul 2022, la loto 6 din 49 s-au înregistrat trei câştiguri de categoria I, iar la Joker două câştiguri de categoria I, potrivit Loteriei Române. Astfel, câştigătorul de joi, 3 noiembrie, este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an.

Însă, cel mai mare premiu la loto 6 din 49, în valoare de 11 milioane de euro, a fost câștigat în anul 2013. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Galați.

Citește și Rezultate Loto 6 din 49, duminică, 6 noiembrie 2022. Numerele norocoase și pentru tragerile 5 din 40, Joker și Noroc – Update!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...