Cine este bărbatul obsedat de Sorana Cîrstea. Nu-l interesează că e iubita lui Ion Ion Țiriac, ce mesaje i-a dat

Andrei Cezar 17.11.2021, 18:16

Sorana Cîrstea nu a avut un final de sezon tocmai bun. Iubita lui Ion Ion Țiriac nu a fost prezentă nici la turneul de la Moscova, nici la Transylvania Open, de la Cluj-Napoca, iar de la Linz s-a retras înaintea începerii competiției. Chiar dacă nu a fost în cea mai bună formă, numărul 37 mondial are parte de susținerea fanilor. Unii dintre ei au făcut chiar o obsesie pentru frumoasa jucătoare în vârstă de 31 de ani.

Cine este bărbatul obsedat de Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea este una dintre cele mai atrâgătoare practicante ale sportului alb. Prin aparițiile sale la turneele de tenis, sportiva frânge inimile reprezentanților sexului tare. Ea se face remarcată atât prin talent, cât și prin aspectul fizic fără cusur.

Unul dintre admiratorii săi înfocați o însoțește pe sportiva română la mai toate competițiile la care aceasta participă. Bărbatul nu ratează nicio ocazie de a se fotografia cu frumoasa brunetă, ca mai apoi să posteze ”trofeele” pe pagina sa de Instagram.

Cel care pe rețelele de socializare își spune ”Skore20” este un tânăr italian și are o colecție întreagă de poze făcute cu Sorana Cîrstea de la turneele la care tenismena a participat.

”Prima dragoste nu se uită niciodată”, a menționat misteriosul fan al Soranei în dreptul unei poze făcute la Indian Wells, ultimul turneul la care sportiva a participat. Tot la competiția din deșertul californain, tânărul a făcut o fotografie și cu Emma Răducanu. ”Dragostea următorilor 10 ani”, a menționat bărbatul.

”Dragoste la prima vedere” și ”iubire adevărată” sunt alte mesaje pe care fanul i l-a adresat în ultimii ani Soranei Cîrstea, dovedind astfel că a făcut o adevărată obsesie pentru sportivă.

Cine este barbatul obsedat de Sorana Cirstea. Nu-l intereseaza ca e iubita lui Ion Ion Tiriac, ce mesaje i-a dat
Cine este barbatul obsedat de Sorana Cirstea. Nu-l intereseaza ca e iubita lui Ion Ion Tiriac, ce mesaje i-a dat

Sorana Cîrstea a încheiat sezonul accidentată

Anul 2021 a fost pentru sportiva de 31 de ani unul nu tocmai bun. Ea s-a retras din mai multe competiții din cauza accidentărilor. Nu a participat nici la Jocurile Olimpice, invocând o problemă medicală. În plus, aceasta nu s-a înscris nici la WTA 500 Moscova (Rusia) și nici la turneul WTA 250 Transylvania Open din această toamnă

Deși își anunțase participarea la Linz, Sorana a fost nevoită să declare forfeit din cauza unei alte accidentări suferită la antrenamente.

RMN-ul a relevat o ruptură la muşchiul gambei, astfel că medicii m-au sfătuit să nu intru pe teren. Este timpul să mă recuperez şi să devin mai puternică pentru 2022!”, a scris Sorana Cîrstea, pe o rețea de socializare, anunțîndu-și retragerea de la turneul de la Linz.

Accidentările din ultima perioadă sunt puse pe seama antrenamentelor mult prea intense, motiv pentru care Sorana a decis să încheie recent colaborarea cu preparatorul său fizic, Teo Cercel.

Acesta a făcut parte mai mulți ani și din staff-ul Simonei Halep, însă colaborarea dintre ei s-a întrerupt la începutul anului trecut. Fostul lider WTA a decis să renunțe la Cercel, după ce că acuzat o stare de oboseală în timpul partidei. Halep s-a plâns, ulterior, de antrenamentele dure la care acesta o supunea.

Urmăriți Impact.ro și pe