Cine este bărbatul în brațele căruia se consolează Anamaria Prodan după divorț. Ibrahim este foarte bogat

Ioana Bucur 12.08.2022, 17:49
Cine este bărbatul în brațele căruia se consolează Anamaria Prodan după divorț. Ibrahim este foarte bogat

Destrămarea căsniciei sale a fost o dezamăgire uriașă pentru ea, însă viața merge mai departe, cu sau fără Laurențiu Reghecampf. În ultima perioadă, celebra impresară a stârnit o serie de specualții legate de o nouă relație. Cine este bărbatul în brațele căruia se pare că se consolează Anamaria Prodan după divorț. Ibrahim este un om foarte bogat.

Anamaria Prodan iubește din nou?

După un mariaj ce părea, din exterior, aproape perfect, s-a ajuns la o despărțire urâtă, cu infidelitate, o amantă ce a adus pe lume un copil și acuzații grave făcute în fața camerelor de filmat.

Acum, însă, atât antrenorul cât și celebra impresară au pornit pe noi căi în viață.

„Este dintr-o altă lume, foarte de sus. Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț sau iubit… Dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.”, spunea Anamaria în luna martie a acestui an.

„Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima”, a declarat recent impresara, pentru Click!.

În ultima perioadă, Anamaria Prodan a fost văzută destul de des în compania unui bărbat misterios. O scurtă cercetare pe paginile sale de social media scoate la iveală faptul că numele acestuia este Ibrahim Ashary. Cei doi apar destul de des împreună și par apropiați, motiv suficient pentru unii să creadă că impresara și-a refăcut viața amoroasă.

Cine este bărbatul în brațele căruia se consolează Anamaria Prodan după divorț. Ibrahim este foarte bogat
Anamaria Prodan, alături de chirurgul plastician

„Când se pronunță, atunci sunt o femeie liberă și mă pot afișa cu toată lumea, fără niciun fel de problemă”

Ashary este printre cei mai apreciați medici din Dubai, fiind specializat în chirurgie plastică, mai ales în rinoplastii și lifting facial. Numele lui este legat și de o tehnică de înfrumusețare la mare căutare în prezent – „Ashary Thread Lift Technique”.

Potrivit imcas.com, el este absolvent al Universității din Tubingen, Germania, și are o experiență de peste 15 ani în domeniul chirurgiei plastice.

În ciuda speculațiilor, până acum, Anamaria Prodan nu a oferit nicio declarație cu privire la viața sa intimă, subiectul rămânând unul tabu până la finalizarea divorțului de Laurențiu Reghecampf.

„Sunt încă măritată, nu am cum să fiu cu alt bărbat. Când o să divorțăm o să fiu o femeie liberă. Până se pronunță divorțul, să-ți ții linia e o chestie de mândrie, de demnitate, de bun simț și de măreție.

Când se pronunță, atunci sunt o femeie liberă și mă pot afișa cu toată lumea, fără niciun fel de problemă”, a spus Anamaria Prodan la Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...