Cine este bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înşelat pe Liviu Dragnea. Se cunosc de mai bine de 10 ani

Stan Filon 08.12.2021, 10:28
Cine este bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înşelat pe Liviu Dragnea. Se cunosc de mai bine de 10 ani

S-a aflat cine este bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înşelat pe Liviu Dragnea! S-a rupt lanțul de iubire între Liviu Dragnea și iubita lui mai tânără cu 31 de ani! Irina Tănase se pare că a suferit destul de mult, după ce a fost lăsată singură de fostul lider PSD, ”detașat” la Penitenciarul Rahova, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Tânăra s-ar fi aruncat în brațele unui fost iubit, pe care îl cunoaște de mai bine de 10 ani.

S-a aflat cine este bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înşelat pe Liviu Dragnea

Dar cine este tânărul care a intervenit în relația dintre Liviu Dragnea și mai tânăra lui iubită? Ei bine, acesta este Paul, care ar fi avut o relație cu Irina Tănase în urmă cu mai bine de 10 ani, scrie cancan.ro. Fostul lider PSD a văzut negru în fața ochilor, atunci când a aflat că iubita lui s-a consolat în brațele altui bărbat, așa că a pus imediat capăt relației pentru care și-a părăsit soția, pe Bombonica, mama copiilor săi. Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase printr-un SMS. A plecat imediat acasă la el, în Teleorman, acolo unde are o vilă impresionantă.

Chiar fostul lider social-democrat a recunoscut că a petrecut ultimele zile împreună cu copiii săi. A spus că nu comentează viața sa privată, mai ales când românii se confruntă cu atâtea și-atâtea alte probleme. Nici apropiatul său, Codrin Ștefănescu, nu a vrut să comenteze mai mult, spunând doar că viața privată a lui Liviu Dragnea îl privește doar pe el. Dar nici nu a negat zvonurile despre despărțire.

Relație veche

Paul este din Galați și tatăl său are o firmă puternică de construcții. A avut o relație cu Irina Tănase în urmă cu 10 ani de zile. Nu a uitat-o pe tânără și se pare că nici ea. Momentul oportum a apărut după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare, când cei doi tineri ar fi decis să se vadă mai des decât până acum. Au avut o relație de scurtă durată în urmă cu 10 ani, dar nu s-au despărțit niciodată definitiv, ci ar mai fi avut întâlniri discrete, dar fierbinți, după cum mai scrie sursa citată.

În tot acest timp, cei doi și-au văzut mai departe de viață. Tânărul s-a căsătorit, iar Irina Tănase l-a întâlnit pe Liviu Dragnea, dar, spune sursa citată, a continuat să se vadă și cu Paul, chiar dacă acesta era însuat oficial. Totul ar fi fost aflat acum de Liviu Dragnea, care și-a făcut imediat bagajele și a părăsit căminul conjugal.

Irina Tănase neagă relația cu Paul. „Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”, a spus Irina Tănase pentru sursa citată.

Cine se bucură de despărțirea celor doi iubiți

Liviu Dragnea și Irina Tănase vorbeau despre căsătorie, chiar înainte ca liderul PSD să fie trimis la închisoare. Acesta chiar a întrebat-o pe Olguța Vasilescu și pe soțul ei, Claudiu Manda, dacă vor să le fie nași. Solicitarea a venit în fața a mii de oameni, la un miting PSD, iar răspunsul afirmativ a venit tot acolo.

Cei care se pare că se bucură de despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase sunt părinții tinerei. Tatăl ei este chiar mai tânăr decât ”ginerică” Liviu Dragnea, având 57 de ani, pe când fostul lider PSD are 59 de ani. „Nu au fost deloc de acord. Tatăl Irinei este mai mic decât domnul Dragnea, care are 57 de ani. Ce părinte ar fi de acord că față lor să umble cu o persoană cu 30 de ani mai mare? În timp, au înțeles că nu au ce face, că nu este alegerea lor. Dar nu au sufletul împăcat”, au declarat sursele din familie pentru evz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...