Cine este bărbatul care a reușit să o „calmeze” pe Sorana Cîrstea. Dezvăluiri în premieră ale lui CTP

Badea Violeta, Cosmin Chelu 31.03.2023, 10:45

Sorana Cîrstea traversează o perioadă fantastică pe plan profesional. Sportiva s-a calificat în semifinale la Miami Open, după ce a învins-o spectaculos pe Arynei Sabalenka, numărul doi mondial. Parcursul tenismenei l-a entuziasmat pe Cristian Tudor Popescu, unul dintre cei mai apreciați jurnalişti de la noi din țară. Iată ce bărbat ar fi reușit să o „calmeze” pe jucătoarea în vârstă de 33 de ani!

CTP, despre Sorana Cîrstea. Ce schimbări a observat la jucătoarea de tenis?

Sorana Cîrstea a avut o serie de victorii spectaculoase la Miami Open 2023. Vineri seară, 31 martie, sportiva noastră o va întâlni pe Petra Kvitova, în semifinale. Jocul său este unul bun și ne dă speranțe. Cui i se datorează forma bună a jucătoarei de 33 de ani?

Ei bine, gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că modul în care sportiva joacă în acest moment i se datorează antrenorului Thomas Johansson.

„Am avut, de-a lungul anilor, mereu senzația că și atunci când juca bine Sorana, jocul ei se putea rupe în orice moment. De la o minge, putea intra într-o serie negativă, care să o ducă la înfrângere, așa cum s-a întâmplat de atâtea ori.

A avut mulți antrenori, a ajuns celebră prin felul în care îi admonesta pe aceștia. Nicio colaborare nu a funcționat. Ei, ce s-a întâmplat acum este de domeniul miracolului.

Faptul că Thomas Johansson a reușit să-i intre în minte Soranei și să facă ordine acolo este incredibil. Cum a făcut, nu știu să vă spun.

A lucrat cu materialul clientului, cu loviturile foarte bune pe care Sorana le avea.”, a spus celebrul jurnalist, într-o intervenție telefonică la matinalul GSP Live.

Citește și Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea după ce s-a calificat în semifinala Miami Open. Jucătoarea a strâns o avere în ultimele trei luni ale anului!

CTP răspunde la întrebările momentului: „Va fi atacată România? Va fi atacată Republica Moldova?”
CTP

„Cred că va fi anul ei de vârf”

Gazetarul a ținut să menționeze că a avut întotdeauna o părere bună despre Soara Cîrstea. Acesta considerând-o una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis de la noi din țară. „Cu dreaptă, rever, serviciu, vine și în față, reușește și voleuri, și scurte, dar toate astea nu se închegau într-un sistem de joc.

Ei, Thomas Johansson a reușit să o calmeze, să o adune. Acum este extrem de compactă, iar lucrul cel mai important este că nu mai am impresia că minunea asta va ține 3 zile. Dimpotrivă, am impresia că felul ăsta de a juca l-a asimilat în interior, că va reuși în continuare meciuri foarte bune. Cred că va fi anul ei de vârf”, a mai spus CTP.

Citește și Unde s-au cunoscut, de fapt, Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Așa a început povestea lor de dragoste!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...