Cine este bărbatul care a făcut-o celebră pe Lidia Buble. Detaliul pe care puțini îl știu despre artistă

Iancu Andreea 28.05.2020, 11:40

Lidia Buble este o artistă în plină ascensiune, cu o carieră uimitoare și piese de succes. Totuși, vedeta a pornit de la o viață normală, dar a avut noroc să fie descoperită de persoana potrivită. Astfel, vocea frumoasei Lidia a devenit cunoscută în urma hit-ului „Noi simțim la fel”. Cel care a făcut-o celebră pe artistă este chiar un coleg de breaslă.

De la Deva în lumina reflectoarelor

Carismatica Lidia Buble s-a născut la Deva, într-o familie numeroasă de penticostali. Aceasta a cochetat de mică cu muzica. Lidia obișnuia să cânte în corul bisericii, dar nu se gândise că poate face o carieră din asta. De mică, artista era pasionată de gimnastică, pe care a practicat-o ca sport de performanță. Ba chiar a urmat cursurile unei facultăți de sport. Totuși, muzica a adus-o pe culmile gloriei.

Aceasta a ajuns în București, unde a fost angajată vânzătoare, femeie de serviciu și chiar bonă. Norocul i-a surâs și a ajuns din întâmplare la un studio de înregistrări împreună cu o prietenă.

Lidia și Adi Sână au colaborat pentru mai multe piese Foto - Fortza ZU
Lidia și Adi Sână au colaborat pentru mai multe piese
Foto – Fortza ZU

Adi Sînă, cel care a descoperit talentul Lidiei

După cum chiar Lidia a povestit în numeroase interviuri, cel care a avut flerul de a o îndruma către muzică a fost Adi Sînă, fostul membru al trupei Akcent. Lidia a ajuns din întâmplare la studioul artistului pentru a o însoți pe o prietenă. Aceasta a fost întrebată de Adi dacă știe să cânte și a rugat-o să fredoneze câteva versuri. În clipa în care Lidia și-a dezvăluit talentul, Adi a realizat că are o piesă care își aștepta de mult interpretul. Așa a luat naștere colaborarea pentru piesa „Noi simțim la fel”. Lidia a înregistrat melodia chiar în acea zi și acea variantă a rămas până în ziua de astăzi.

Succesul fulminant al Lidiei a fost urmat de o serie de alte hit-uri, contracte și concerte, care o bucură pe artistă. Aceasta mărturisea într-un interviu că destinul său era acela de a deveni artist.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...