Cine este Anja Graf, noua patroană a fostului hotel Ramada Majestic din Bucureşti. Întoarce toate privirile bărbaţilor. FOTO EXCLUSIV

Cristian Cojocaru 14.03.2021, 17:29

Hotel Ramada Majestic din București are un nou proprietar, astfel că Anja Graf, o milionară elvețiană în vârstă de 44 de ani a devenit noua patroană a emblematicei clădiri. În urmă cu câteva zile, Visionapartments a semnat un acord de cumpărare a imobilului aflat pe Calea Victoriei.

Anja Graf este noua patroană a fostului hotel Ramada Majestic din Bucureşti

Milioanara din Elveția este acum noul proprietar al hotelului care dispune de 111 camere aflate pe 5 etaje, precum și 6 săli de conferință, o sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzi, restaurant și un centru de afaceri. Hotel Ramada Majestic din București a fost construit în anul 1920 și este situat chiar în inima Capitalei. Clădirea de pe Calea Victoriei este una dintre cele mai emblematice ale Bucureștiului.

”Cu ajutorul Ernst & Young România şi al firmei de avocatură Radu şi Asociaţii, VISIONAPARTMENTS a reuşit să finalizeze această tranzacţie comercială importantă în Bucureşti. Suntem foarte entuziasmaţi de această achiziţie. Acest pas reprezintă o etapă crucială în istoria VISIONAPARTMENTS şi în planurile noastre de expansiune”, a declarat Anja Graf, CEO şi Preşedinte.

Proprietarul anterior era reprezentat de Țuca Zbârcea & Asociații și Special Properties. Așa cum arată datele de la Registrul Comerțului, Hotel Ramada Majestic era deținut de patru acționari turci după cum urmează: Selim Suat Orsan (28%), Ismail Isik (23,9%, Kemal Yavuz Batum (23,9%) şi Atil Ekemen Mehmet (23,9%).

Anja Graf s-a născut în 1977 în Elveția și și-a construit prima companie la doar 21 de ani
Anja Graf s-a născut în 1977 în Elveția și și-a construit prima companie la doar 21 de ani

S-a apucat de afaceri la 21 de ani

Anja Graf s-a născut în 1977 în Elveția și și-a construit prima companie la doar 21 de ani. La începutul carierei sale de antreprenor, a condus și o agenție de fotomodele, totdată și de amenajarea unor apartamente pentru care modelele sau pozau în Zurich. Experiența a fost una benefică pe viitor, după ce și-a lansat propria companie în domeniul apartamentelor de închiriat.

Compania Visionapartments a fost lansată în anul 1999, în același timp cu deschiderea primelor trei apartamente în Zurich. Zece ani mai târziu, compania s-a extins și la nivel extern, acum fiind specializată în închirierea apartamentelor elegante, mobilate și cu servicii incluse la nivelul întregului glob.

În acest moment, compania închiriază aproximativ 1.800 de apartamente în Elveția, Germania, Austria și Polonia. Apartamentele sunt complet echipate și dispun de bucătării unde oaspeții își pot pregăti masa. Incluse în preț sunt și serviciile precum curățenia săptămânală, schimbarea lenjeriei de pat, accesul la internet și TV. Apartamentele nu pot fi rezervate pe o perioadă mai mare de două nopți. Angajații Anjei Graf sunt foarte importanți pentru ea.

„Sunt importanţi şi angajaţii mei, care lucrează împreună cu mine. Succesul nu aparţine niciodată unui singur individ”, a declarat Anja Graf, arată zf.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI