Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc. Ce studii are, cu ce se ocupă și cum s-au cunoscut cei doi

Ioana Bucur 12.08.2022, 16:50

Se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea lor copil și au făcut marele anunț într-un mod unic în showbiz-ul românesc. Pe el îl cunoaște o țară întregă, dar cine este femeia care l-a făcut tată? Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc? Află ce pregătire are frumoasa brunetă, cu ce se ocupă și cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi.

Ana Pandeli este însărcinată

Codin Maticiuc a devenit cunoscut în spațiul public ca unul dintre cei mai mari crai de Dorobanți, pe lista cuceririlor sale regăsindu-se multe dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul de la noi din țară.

De câțiva ani, viața sa s-a schimbat radical. Este implicat într-o serie de acțiuni caritabile, ajutând spitalele din România, a devenit bărbat de casă și, cel mai important, tată.

Își trăiește povestea de dragoste discret, departe de ochii presei. Femeia care l-a făcut să își reconstruiască viața și să înceapă un nou capitol este o superbă brunetă, Ana Pandeli. Cei doi apar de foarte puține ori împreună, însă se iubesc la fel ca în prima zi.

S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar acum cresc doi copii minunați, pe micuța Smaranda, primul lor copil, și pe băiețelul Anei dintr-o relație anterioară. Recent, cuplul a anunțat că așteaptă un bebeluș.

„Copilul numărul 3. Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu îndemn la sms, cu tag la @fundatiametropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati. (…)

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta, dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună”, a scris pe Instagram Codin Maticiuc.

Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc. Ce studii are, cu ce se ocupa si cum s-au cunoscut cei doi

Cu ce se ocupă iubita lui Codin Maticiuc

Dar cine este misterioasa Ana Pandeli? Ea și Codin Maticiuc împărtășesc pasiunea pentru actorie. Vedeta a dezvăluit că iubita sa urmat aceleași cursuri ca și el și că se pregătea să meargă la castinguri.

„Iubita mea e actriță, în sensul că a făcut aceleași cursuri ca și mine, eu am îndrumat-o, însă nu a jucat până acum. Să vedem ce va face, ea merge la castinguri, vrea să joace”, a explicat Codin Maticiuc, potrivit Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...